Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Hossa žiaril, Bondra je čoraz bližšie


V trinástich nočných dueloch sa predstavilo na ľade až osemnásť slovenských hokejistov. Do kanadského bodovania sa zapísali šiesti, pričom najvýraznejšie Marián Hossa, ktorý zaznamenal štyri body. Peter Bondra sa priblížil k jubilejnému gólu, Budaj nechytal.

Atlanta na svojom ľade privítala Washington. Thrashers museli zápas vyhrať, aby mohli ešte reálne pomýšľať na play off. Stretnutie začala zle. Už v druhej minúte vyhrával Washington 1:0. V prvej tretine však dokázali hráči Thrashers streliť dva góly, ktoré po 20. minútach vytvorili skóre 2:2. Gól číslo 497 v kariére strelil Peter Bondra, ktorý v 10. minúte poslal Atlantu do vedenia 2:1. Bondra zaznamenal svoj 20. gól v sezóne a do jubilejného 500. gólu mu chýbajú tri presné zásahy. Bude mať možnosť ich streliť v nasledujúcich troch zápasoch Thrashers. Do kanadského bodovania sa v prvej tretine zapísal aj Marián Hossa, ktorý prihrával na Kovalchukov úvodný gól Thrashers. Domáce publikum videlo v zápase veľmi pekný slovenský bodový zápis. Pri každom z piatich gólov domáceho tímu bodovali aj naši hokejisti. V druhej tretine zaznamenal druhú asistenciu Hossa, ktorý v ďalšom priebehu zápasu ešte pridal dva góly. Ten druhý strelil do prázdnej brány, ale stojí za to si ho pozrieť v našej rubrike „Videá“, pretože jeho únik bol skvelý. Hossa uzavrel skóre stretnutia, v ktorom zaznamenal štyri body. Po zápase, ktorý vyhrala Atlanta 5:3, bol vyhlásený za prvú hviezdu zápasu.

Viac bodov v zápase zaznamenal aj útočník New York Islanders Miroslav Šatan, ktorý si v stretnutí Islanders s Torontom zapísal do štatistík dva body za dve asistencie. Šatan najskôr v 33. a potom v 51. minúte prihrával na góly svojho tímu, ktorý tento duel prehral po predĺžení 3:4. Okrem dvoch asistencií zaznamenal Miro v zápase dva plusové body, dve strely a dve trestné minúty.

V stretnutí Bostonu s Montrealom sa v zápase predviedli dvaja Slováci. V obrane Bostonu spoľahlivo pracoval Milan Jurčina, no po zápase na jeho konte svietil jeden mínusový bod. V stretnutí odohral takmer22 minút a zaznamenal aj štyri trestné minúty, ktoré určite stiahli z jeho čase na ľade nejaké minútky. Za Montreal odohral takmer 9 minút Richard Zedník, ktorý sa opäť prezentoval gólom. V 27. minúte ukážkovo zakončil prečíslenie, do ktorého sa dostal spolu s českým spoluhráčom Plekancom. Montreal vyhral zápas 4:3.

Článok pokračuje pod reklamou

Strelecky sa presadil Marcel Hossa, ktorý zaznamenal v stretnutí Pittsburghu s Rangers posledný presný zásah svojho tímu, keď v 53. minúte strelil gól v presilovej hre. Pittsburgh zápas vyhral 5:3.

V Ottawe sa streli štyria Slováci. Do kanadského bodovania sa zapísal iba floridský útočník Juraj Kolník, ktorý zaznamenal v 11. minúte asistenciu. Ottawa zápas s Floridou nezvládla a prehrala ho 4:5 po predĺžení. Jozef Stümpel sa vrátil do zostavy Panthers a odohral takmer 26 minút. V zápase sa nedarilo Meszárošovi, ktorý zaznamenal až tri mínusové body. Chára odohral v zápase opäť najviac času – skoro 33 minút.

Slováci v akcii:
Zdeno CHÁRA (OTT): +1, 3str, 2tmin, odohral 32:41
Ivan MAJESKÝ (WAS): 1str, -1, 2tmin, odohral 25:33
Jozef STUMPEL (FLO): 1str, -2, odohral 25:33
Pavol DEMITRA (LOS): 7str, +/-0, 2tmin, odohral 24:23
Ľubomír VIŠŇOVSKÝ (LOS): 2str, -1, odohral 23:55
Marián HOSSA (ATL): 2g, 2a, +3, 5str, odohral 22:45
Marián GÁBORÍK (MIN): 1str, -2, 2tmin, odohral 22:00
Milan JURČINA (BOS): -1, 1str, 4tmin, odohral 21:14
Andrej MESZÁROŠ (OTT): -3, 5str, odohral 20:43
Miroslav ŠATAN (NYI): 2a, +2, 2str, 2tmin, odohral 19:58
Radoslav SUCHÝ (CBJ): +1, odohral 19:40
Juraj KOLNÍK (FLO): 1a, 3str, +/-0, odohral 16:12
Michal HANDZUŠ (PHI): 1str, +/-0, odohral 14:18
Tomáš SUROVÝ (PIT): +1, 3str, odohral 14:14
Peter BONDRA (ATL): 1g, +1, 2str, odohral 12:50
Marcel HOSSA (NYR): 1g, 1str, -2, odohral 12:21
Richard ZEDNÍK (MON): 1g, 2str, +/-0, odohral 8:52
Milan BARTOVIČ (CHI): -1, 2str, odohral 7:01

NHL Ice:
Ottawa mala vypredanú arénu už v 33. domácom zápase v sezóne. Po dneškom stretnutí sa pizza zadarmo nepodávala. ... Dvadsaťročný Bergeron sa stal najmladším hráčom Bruins, ktorý strelil v sezóne viac ako 30 gólov. ... Savard (Atlanta) zaznamenal svoj 400. bod v kariére. ... Atlanta ešte stále bojuje o play off. V NHL hrajú dva tímy, ktoré nikdy v play off neboli – Atlanta a Columbus. ... Matt Koalska debutoval v drese Islanders v NHL.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies