Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Slováci v NHL

Preview 1. kola play off - Západná konferencia


V štyroch sériach západnej konferencie sa predstaví iba jediný slovenský zástupca. V drese Colorada sa v play off predstaví Peter Budaj.

Detroit Red Wings – Edmonton Oilers
Oba tímy sa v play off stretli už dvakrát. Obe série vyhral Edmonton, ale bolo to ešte za najlepšej éry tohto tímu v rokoch 1987 a 1988. V sezóne na seba narazili štyrikrát. Zápasy boli pomerne vyrovnané a aj vzájomná bilancia je vyrovnaná. Detroit je jednoznačným favoritom, ale netreba zabúdať, že víťaza Presidents Trophy vyradil v poslednej sezóne v prvom kole Anaheim. Dôležité budú aj výkony brankárov. Detroit sa môže spoľahnúť na stabilných gólmanov, kým Dwayne Roloson občas zachytá zle, čo sa Oilers v play off môže vypomstiť. Náš tip: 4:2.

Dallas Stars – Colorado Avalanche
Dallas má lepšiu bilanciu vo vzájomných zápasoch, ktoré tímy odohrali v základnej časti. Zo štyroch zápasoch sa hráči Stars tešili z víťazstva trikrát. V play off na seba narazili tieto tímy trikrát a lepšiu bilanciu má Dallas. V bráne Colorada by mal dostávať priestor Theodore, ale pokiaľ by sa mu nevydarili úvodné zápasy, tak by určite mal dostať priestor Peter Budaj, ktorý sa zdá byť aj mierne istejšou jednotkou. Colorado môže prekvapiť, ale pri pohľad na zranených hráčov to pravdepodobne tak nebude. V sérii sa objaví zo Slovákov iba Peter Budaj, ktorý by mal byť jediným Slovákom v západnej konferencii. Náš tip: 4:1.

Calgary Flames – Anaheim Mighty Ducks
Calgary a Anaheim ešte na seba nikdy v play off nenarazili. V sezóne proti sebe odohrali štyri zápasy s vyrovnanou bilanciou. Pri pohľade na súpisku by malo byť jasné, že favoritom bude tím Calgary, ktorý sa môže spoliehať aj na výborné výkony brankára Kiprusoffa. Aj Anaheim má istotu na brankárskom poste. Séria bude vyrovnaná, ale postúpi Calgary. Náš tip: 4:3.

Nashville Predators – San Jose Sharks
Nashville hralo v play off raz, čo môže so súperom akým je San Jose narobiť problémy. Predators navyše budú hrať bez zraneného brankára Vokouna, takže ich šance na postup cez San Jose sú malé. Nashville by mal byť jedným z nasadených tímov, ktoré ďalej nepostúpia. San Jose sa môže spoľahnúť na Thornthona a Cheechooa, ktorí sa ku koncu sezóny rozbehli a v play off budú zbierať body ďalej. Náš tip: 1:4.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies