Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Bodoval Chára, v Edmontone ďalšia dráma


V nočných zápasoch play off sa do kanadského bodovania zapísal Zdeno Chára, ktorý strelil jeden gól a na jeden prihral.

Tampa Bay – Ottawa 4:8, stav série: 1:2
V treťom zápase sa oba tímy stretli tentokrát v Tampe. V prvej tretine sa dostala až do trojgólového vedenia, keď sa presne trafili Havlát, Redden a Eaves. Na prvý gól Senators v zápase, ktorý padol v 6. minúte, nahrával slovenský obranca Zdeno Chára. V 19. minúte sa podarilo vsietiť gól hráčom Lightning, keď St. Louis využil presilovku 5 proti 3. Druhú tretinu vyhrala Ottawa 2:0. V tretej tretine padlo šesť gólov. Za Tampu skórovali dvakrát Ranger a raz Kubina. Za Senators Heatley, Vermette a svoj druhý bod v zápase si zapísal Zdeno Chára, ktorý v 51. minúte strelil v presilovke gól. Ottawa podala asi najlepší výkon v doterajších zápasoch a vyhrala 8:4.Ottawa sa ujala vedenia v sérii 2:1. V stretnutí nastúpili traja Slováci. Bodoval iba Zdeno Chára, ktorý získal v priebehu 26 minút dva kanadské body. Andrej Meszároš odohral cez 19 minút. Chára si odsedel na trestnej lavici 7 minút a Meszároš 10. Zápas bol bohatý na šarvátky a niesol sa vo vypätej atmosfére. Martin Cibák odohral slušný čas na úrovni siedmych minút.

Edmonton – Detroit 4:3 pp , stav série: 2:1
Edmonton privítal na svojom ľade Detroit. V prvej tretine sa dostali do vedenia domáci hráči, ktorí ju vyhrali 2:1. Skóre zápasu otvoril Špaček. Vyrovnávajúci gól strelil Zetterberg. Smyth však opäť dostal Oilers do vedenia, ktoré v druhej tretine zvýraznil Torres. V tretej tretine mali hráč Red Wings doháňať dvojgólovú stratu a to sa im aj podarilo. Vďaka gólom Zetterberga a Schneidera si vynútili predĺženie. Diváci v Edmontone sa mohli tešiť na ďalšiu drámu. V prvom predĺžení sa nerozhodlo. V druhom strelil rozhodujúci gól Stoll. Edmonton sa ujal vedenia 2:1.

Anaheim – Calgary 2:5, stav série: 1:2
Anaheim si z Calgary priviezol domov jedno víťazstvo. Calgary si jedno zakopnutie plánovalo v Anaheime vynahradiť. V 15. minúte otvoril skóre stretnutia Langkow. V 18. minúte Anaheim vyrovnal, keď sa presadil Beauchemin. Obaja strelci využili na vsietenie svojich gólov presilové hry. V druhej tretine sa Calgary dostalo do vedenia. Najskôr strelil gól Huselius. Na jeho gól však zareagovali hráči Anaheimu, ktorí využili presilovú hru 5 proti 3. opäť strelil gól Beauchemin. V 36. minúte po prihrávke Simona skóroval Kobasew a dostal Calgary do vedenia 3:2. Kým v prvej a druhej tretine boli miernejšie aktívnejší hráči Calgary, tak v tej tretej dominovali hráči Anaheimu. Aktivita však nemusí znamenať efektivitu. Tu predviedli hráči Flames, ktorí strelil dva góly z piatich striel. McCarty a Regehr teda upravili výsledok na konečných 5:2 pre Calgary. Calgary sa ujalo vedenia v sérii 2:1.

San Jose – Nashville 4:1, stav série: 1:1
V tomto zápase bolo na strely aktívnejšie San Jose, ktoré vystrelilo na Masona 40-krát, kým Predators vystrelili na Toskalu iba 17-krát. Na počet striel vyhrali hráči Sharks aj prvú tretinu, no aj tak ju nedokázali vyhrať. Šťastným strelcom bol Timonen z Nashvillu, ktorý v 7. minúte otvoril skóre stretnutia. Gól strelil v oslabení. V ďalšom priebehu sa však presadzovali iba hráči San Jose, ktorí strelil štyri góly. V druhej tretine sa presadili Marleau a Bernier. V 56. minúte strelil gól Cheechoo a skóre uzavrel opäť Marleau. Iba Bernier využil presilovú hru. San Jose vyhralo 4:1 a ujalo sa vedenia 2:1.

Slováci v akcii:
Zdeno CHÁRA (OTT): 1g, 1a, 4str, +2, 7tmin, odohral 26:15
Andrej MESZÁROŠ (OTT): 3str, +/-0, 10tmin, odohral 19:19
Martin CIBÁK (TAM): +/-0, odohral 7:07




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies