Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

SR pred odchodom do Rigy odohrá duel s Ukrajinou


Slovenskú reprezentáciu čaká pred samotným šampionátom ešte jeden prípravný zápas, ktorý sa odohrá v Nitre. Našim súperom bude reprezentácia nášho východného suseda – Ukrajiny.

Zo Slovákov v NHL by sa mali v tomto stretnutí predstaviť Milan Jurčina, Marián Hossa, Tomáš Surový a Milan Bartovič, ktorý sa stal víkendovým prekvapením nominácie Františka Hossu. Nitrania (a nielen oni) by určite radi v reprezentácii uvideli aj Juraja Kolníka, ktorý však nezapadá do koncepcie tímu Františka Hossu. V prípravnom stretnutí by tréner nemusel nasadiť kľúčových hráčov, aby neriskoval zranenie, ktoré napríklad postihlo Tomaša Maleca v zápase proti Švajčiarsku.

Reprezentácia sa v Nitre stretne zajtra 1. mája napoludnie. O deň neskôr čaká Slovensko prípravný zápas a 3. mája reprezentácia vycestuje do Lotyšska, kde odohrá prvé stretnutie v sobotu 6. mája o 15:15 proti Bielorusku. Posledné prípravne stretnutie proti Ukrajine môžete sledovať aj na obrazovkách STV, ktorá pre fanúšikov pripravila priamy prenos.

K dispozícii by mohli byť už aj ďalší hráči z NHL. Dnes sa skončilo play off pre Marcela Hossu a stredného útočníka Martina Cibáka. Zostavy všetkých krajín, zatiaľ neoficiálne, sú uverejnené na oficiálnej stránke IIHF.

Článok pokračuje pod reklamou

Zostava SR na pondelňajší zraz:
brankári: Karol Križan (MoDo Hockey/Švéd.), Ján Lašák (HC Moeller Pardubice/ČR), Rastislav Staňa (Södertälje SK/Švéd.)
obrancovia: Peter Podhradský (HC Košice), Tomáš Harant, René Vydarený (obaja HC České Budějovice), Dušan Milo (HK Dynamax Nitra), Stanislav Hudec (HC Vítkovice Steel/ČR), Martin Štrbák (CSKA Moskva/Rus.), Dominik Graňák (Slavia Praha/ČR), Richard Stehlík (Sparta Praha/ČR), Milan Jurčina (Boston Bruins/NHL)
útočníci: Andrej Kollár, Miroslav Kováčik (obaja Nitra), René Jarolín (HK 36 Skalica), Richard Kapuš (Metallurg Novokuzneck/Rus.), Ivan Čiernik (KEC Kölner Haie/Nem.), Rastislav Pavlikovský (MoDo), Miroslav Zálešák (Södertälje SK/Švéd.), Gabriel Špilár (MsHK Žilina), Michal Hudec (České Budějovice), Andrej Nedorost (Hamburg Freeyzers/Nem.), Ľubomír Vaic a Andrej Podkonický (obaja HC Bíli Tygři Liberec/ČR), Marián Hossa (Atlanta Thrashers/NHL), Tomáš Surový (Pitsburgh Penguins/NHL), Milan Bartovič (Chicago Blackhawks/NHL).

Užitočné odkazy:
MS 2006 na IIHF.com – zostavy, program, výsledky, štatistiky
Oficiálny web MS 2006

SlovakNHL.sk, pravda.sk



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies