Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Colorado a San Jose postupujú


V nočných dueloch sa do kanadského bodovania nezapísal žiadny Slovák. Colorado vyhralo nad Dallasom a postúpilo ďalej. Z postupu sa tešili aj hráči San Jose.

Dallas – Colorado 2:3 pp , stav série: 1:4 (postupujú Avalanche)
Colorado sa teší z postupu do druhého kola play off. Dnes porazilo Dallas 3:2 po predĺžení a v desiatej účasti play off postúpilo už po ôsmykrát do druhého kola. Z postupu sa môže tešiť aj Peter Budaj, ktorý Colorado dostal do play off. Dnešný zápas, rovnako aj predchádzajúce zápasy v play off, sledoval na lavičke. Hráči Avalanche sa postarali o menšie prekvapenie, pretože sa nečakal taký hladký postup cez tím, ktorý skončil v Západnej konferencii na druhom mieste. Zápas sa začal lepšie pre domáci Dallas. Po bezgólovej prvej tretine otvoril skóre v 25. minúte Jokinen, ktorý využil presilovku. Ďalšie góly padali pri rovnocennom počte hráčov na klzisku. V 34. minúte vyrovnal Dowd a v 40. minúte strelil svoj 81. gól v play off Sakic. Colorado po dvoch tretinách vyhrávalo 2:1. Dallas bol aktívnejší, no brankár Theodore v zápase exceloval. Napokon však ešte raz inkasoval. V 43. minúte strelil gól Guerin a zariadil tak pre Dallas predĺženie. V 74. minúte rozhodol o postupe Colorada Brunette. Colorado vyhralo zápas 3:2 a postúpilo do semifinále konferencie, keď v sérii prehralo iba jeden zápas.

Nashville – San Jose 1:2 , stav série: 1:4 (postupujú Sharks)
Z postupu ďalej sa môžu radovať aj hráči a fanúšikovia tímu San Jose Shakrs. V piatom zápase série na ľade Nashvillu otvoril skóre útočník San Jose Bernier. V druhej tretine zvyšoval na 2:0 Marleau, ktorý sa trafil do čierneho v 34. minúte. Zníženie prišlo v 52. minúte zápasu z hokejky Kariyu. Všetky góly padli v presilovej hre piatich proti štyrom. Kariyov gól bol posledným v zápase. San Jose po víťazstve 2:1 vyhralo sériu 4:1 a postúpilo do semifinále konferencie.

Carolina – Montreal 2:1 , stav série: 3:2
V doterajších zápasoch sa vždy tešil z víťazstva hosťujúci tím. Prvé dve stretnutia v Caroline vyhral Montreal a stretnutia v Montreale sa stali korisťou hráčov Hurricanes. Tí však toto pravidlo v nočnom zápase porušili a namiesto toho predĺžili víťaznú sériu na tri zápasy. Carolina vyhrala nočný zápas 2:1 a v sérii vedie už 3:2 na zápasy. Caroline sa podaril obrat, keď po úvodných dvoch zápasoch prehrávala 0:2. Možno za to môže aj vystriedanie brankárov. Miesto jednotky si v posledných dueloch udržuje Ward. V dnešnom stretnutí 22-ročný brankár vychytal tridsať striel súpera. Carolina strieľala góly iba v presilovkách. Skóre stretnutia otvoril Staal v 5. minúte zápasu. V druhej tretine zvyšoval na 2:0 Cullen. Kovalev dokázal ešte v druhej tretine znížiť. Trafil sa v 40. minúte. To bol posledný gól zápasu. Carolina vyhrala 2:1 a do Montrealu príde s mečbalom a s možnosťou postúpiť do ďalších bojov o Stanley Cup. V zápase sa predstavil aj Richard Zedník, ktorý odohral takmer 14 minút, no nebodoval a dokonca nezaznamenal ani jeden strelecký pokus.

Buffalo - Philadelphia 3:0 , stav série: 3:2
Buffalo aj Philadelphia v tejto sérii dokázali vyhrať iba domáce zápasy. O využívaní domáceho prostredia v tejto sérii sme sa mohli presvedčiť aj v nočnom zápase, ktorý opäť vyhrali domáci hráči. Buffalo vyhralo zápas 3:0 a v sérii už vedie 3:2. jeden zápas delí hráčov Sabres od postupu do druhého kola, ale čaká ich určite ťažký duel vo Philadelphii. V zápase zahviezdil mladý brankár Buffala Miller, ktorý si poradil zo všetkými strelami súpera a vychytal svoje prvé čisté konto vo vyraďovacích bojoch. Ryan Miller pochytal celkom 24 striel súpera. Skóre stretnutia otvorili domáci hráči v 7. minúte, keď brankára Eschea prekonal Connoly. V druhej tretine strelil gól Dumont. Oba góly padli v presilovej hre. V každej tretine padol jeden gól. V tretej sa z neho tešil Afinogenov, ktorý v 45. minúte uzavrel skóre stretnutia. Buffalo vyhralo 3:0 a do Philadelphie bude cestovať s cieľom vyhrať a postúpiť ďalej. V zápase sa predstavili dvaja slovenskí hokejisti. Z ich strany to nebola žiadna sláva. Obaja nebodovali a strelu zaznamenal iba Branko Radivojevič. Ten dohral 8 minút a Michal Handzuš iba 12 a pol minúty.

Slováci v akcii:
Richard ZEDNÍK (MON): +/-0, odohral 13:39
Michal HANDZUŠ (PHI): +/-0, odohral 12:28
Branko RADIVOJEVIČ (PHI): 1str, +/-0, odohral 8:10




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Toto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Pospíšil sa vyrovnal Tatarovi i Nemcovi. V dvoch ohľadoch viedol tím, v jednom aj celú NHL! Patrick Kane čelil otázke, ktorá zaujíma mnohých: Zostane v Detroite? Crosby bude hovoriť s Penguins o predĺžení zmluvyTatar má za sebou rozpačitú sezónu a pred sebou zaujímavé leto Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies