Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Doan navštívil Rangers a Flyers

Shane Doan
Post: pravý krídelník
Dátum nar.: 10. 10. 1976
Miesto nar.: Halkirk, AB, Kanada
Draft: 1995, Winnipeg (7.)
Tímy NHL: Winnipeg/Phoenix
Zápasov v NHL: 1198
Bodov: 788 (318+470)
GLENDALE - Neobmedzený voľný hráč Shane Doan na seba viaže pozornosť takmer každého tímu z Národnej hokejovej ligy. Jeho tím Phoenix Coyotes stále čaká na vyriešenie svojej budúcnosti, a tak sa skúsený útočník medzitým snaží preskúmať svoje možnosti, ak by bol nútený opustiť jedinú organizáciu, za ktorú kedy hral.

V piatok navštívil New York, kde bol súčasťou rozhovorov o novej kolektívnej zmluve. Nenechal si však uniknúť ani šancu navštíviť tím New York Rangers, ktorý taktiež vyjadril vážny záujem o jeho služby. Bol to vôbec jeho prvý kontakt s iným tímom od momentu, kedy sa stal voľným hráčom.

Ten druhý prišiel hneď na druhý deň, kedy tridsaťpäťročný Kanaďan navštívil sídlo tímu Philadelphie Flyers. Obe strany sa nebránia spoločnej budúcnosti, no je otázne, či by bolo možné dosiahnuť dohodu z finančných dôvodov, keď sa Shea Weber stane definitívne „letcom“.

Doan, ktorý už podľa jeho agenta Terryho Brossa nemá naplánovanú návštevu ďalšieho tímu, prijíma ponuky aj od iným tímov, ale jeho prioritou je zotrvanie v Arizone. Ak však bude tím nútený opustiť Glendale, mohol by na sklonku kariéry obliecť dres inej organizácie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies