Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Holmgren hľadá riešenie nečakaného trápenia Flyers

Generálny manažér Paul Holmgren nie je spokojný so vstupom Philadelphie Flyers do skrátenej sezóny. V úvodných deviatich zápasoch sa tím tešil z výhry len trikrát a na východe je na tom horšie už len Washington Capitals.

Aj preto je v ostatných dňoch aktívny a hľadá riešenie, ktorým by pomohol nasmerovať mužstvo na tú správnu koľaj. Posily však bude musieť nájsť viaceré – tím nutne potrebuje strelca gólov, pomoc na modrú a rád by posilnil aj brankársky post.

Flyers boli pred sezónou považovaní za favorita na Stanley Cup, no pri takomto úvode ročníka by mohli mať problémy čo i len postúpiť do vyraďovacích bojov. Pozícia trénera Petra Lavioletta vyzerá byť bezpečná, a tak sa viac hovorí o nových akvizíciách.

Holmgren už bol viackrát v kontakte s Vancouverom ohľadom dostupnosti brankára Roberta Luonga a snažil sa získať aj útočníka Jaromeho Iginlu z Calgary, ktorého sa však Jay Feaster vzdať nechce. Na modrú sa javí ako dostupný Keith Yandle z Phoenixu, ktorý by však so sebou priniesol plat 5,25 milióna dolárov.

Kto nakoniec tím posilní, sa možno ukáže už v najbližšej dobe. Flyers majú pred sebou veľkú výzvu a tlak je aj na Holmgrenovi. Stále je čas na zvrat. Do konca základnej časti tím odohrá ešte 39 zápasov. Čím skôr sa však spamätá, tým bude jeho postup reálnejší.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies