Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Gáborík opäť rozhodol zápas

V nočných zápasoch sa aktívne do hry zapojili štyria slovenskí hokejisti. Najviac sa darilo „divochom“ Gáboríkovi a Demitrovi, ktorí zaznamenali po tri body.

V domácom zápase Minnesoty sa opäť v dobrom svetle prezentovali naši hokejisti. Do kanadského bodovania sa zapojili dvaja. Radivojevič ako jediný Slovák dnes nebodoval, ale odohral slušných 13 minút. Viac času na ľade mali Demitra a najmä Gáborík. Obaja zaznamenali jeden gól a dve asistencie. Gáborík navyše opäť strelil gól v najlepšom možnom okamihu, keď to jeho tím potreboval na víťazstvo. Minnesota porazila St. Louis hrajúci bez Petra Sejnu 5:2.

V Chicagu sa predlžovalo. Hostia z Floridy prehrávali v zápase už 0:2, keď prvý gól Panthers v zápase strelil Olesz po prihrávke slovenského obrancu Branislava Mezeia. Ten bol jediným slovenským zástupcom v tomto dueli. Chicago nakoniec aj napriek vyrovnaniu Floridy dokázalo zápas vyhrať 3:2 po predĺžení. Mezei okrem bodu za asistenciu zaznamenal aj jeden plusový bod a v priebehu zápasu nebol ani raz vylúčený.

Debut v príprave absolvoval dvadsaťjedenročný útočník Vladimír Kútny, ktorý v drese Vancouveru odohral niečo cez šesť minút. Trenčianský rodák nebodoval. Jeho Canucks podľahli Sharks 3:4.

Slováci v akcii:
Marián Gáborík(MIN): 1+2, 21:56
Pavol Demitra(MIN): 1+2, 20:35
Branislav Mezei(FLO): 0+1, 20:06
Branko Radivojevič(MIN): 12:43
Vladimír Kútny (VAN): 6:36




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies