Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Marcel Hossa vyhral miesto v tíme

Marcel Hossa napriek tomu, že tréner Rangers Tom Renney priznal, že by mal robiť trošku viac, bude v základnej zostave Rangers v prvom zápase novej sezóny proti Capitals.

„Preferujem Marcela na oslabenia. To je oblasť, v ktorej nám môže pomôcť a môže sa pretlačiť až ku hre piatich na piatich,“ povedal o Hossovi Renney, ktorý by občas od neho očakával trošku viac. Je však známe, že Renney vždy v Hossovi videl, resp. vidí viac, ako sa zatiaľ Marcel prejavuje. V tréningovom kempe podľa trénera veľa naukazal.

Dvadsaťštyriročný Marcel má teda miesto v tíme zabezpečené. Na ľavom krídle by mal hrať spolu s Martinom Strakom, Petrom Pruchom a Ryanom Hollwegom.

Marcel nikdy nebude tak ofenzívne kvalitný hráč, ako jeho starší brat Marián. Je to typický hráč do tretieho útoku. V zápasoch by mal dostávať 8 – 10 minút na ľade. Nechce odohrať 4 minúty, ako nejaký mladý hráč. Hossa má jednocestný kontrakt v hodnote 600 000 USD. Uvidíme, ako sa mu bude v nabitom kádri New York Rangers dariť.

(NY Post)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies