Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Zostane Dacjuk v Detroite alebo zamieri do Ruska?

Jozef Struhár  
30.03.2013

Povráva sa, že by sa hviezdny útočník Pavel Dacjuk rád vrátil do Ruska, kde sa mu počas výluky zapáčila atmosféra Kontinentálnej hokejovej ligy. Detroit by však o jeho služby nechcel pochopiteľne prísť.

Aj preto sa generálny manažér Red Wings Ken Holland plánuje po aktuálnej sezóne stretnúť s tridsaťštyriročným ruským hokejistom a porozprávať sa o jeho budúcnosti.

„Samozrejme, že som počul tie špekulácie. Nemal som ešte žiadnu skutočnú konverzáciu s ním ani jeho agentom, Garym Greensteinom. Gary žije v Kalifornii a minule som ho len videl. Po tejto sezóne si spolu sadneme pred tým, ako pôjde Pav domov. Neviem, čo z toho vzíde,“ povedal Holland.

Dacjuk má zmluvu platnú aj pre sezónu 2013/14, no po nej sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom. V NHL dosiahol veľa tímových aj individuálnych úspechov, no na staré kolena by mu mohlo byť pohodlnejšie v KHL, kde by si aj veľmi dobre zarobil. Netreba však predbiehať.

„Budeme s ním hovoriť predtým ako pôjde domov, niekedy v júni. Dovtedy sú to všetko len špekulácie. Nikto mi nič nepovedal. Nepovedali mi, či zostáva alebo odíde. Ani som sa ich to nepýtal. Dúfame však, že bude chcieť zostať, no som si vedomý toho, že v Rusku je profesionálna liga, v ktorej hráčom dobre platia,“ dodal Holland.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies