Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Kde zakotví Vigneault a kto ho nahradí vo Vancouveri?

Bývalý tréner Vancouveru Canucks Alain Vigneault by mal dostať niekoľko zaujímavých pracovných ponúk po tom, čo od kanadského tímu dostal výpoveď ako najúspešnejší tréner v klubovej histórii. Kde zakotví? Bude to v Dallase?

Dallas má silné jadro mladých hráčov, no nezahral si v play-off v posledných dvoch sezónach pod taktovkou trénera Glena Gulutzana. Vigneault pritom doviedol Canucks k finálovej účasti, k dvom Prezidentovým trofejam a šiestim divíznym titulom.

Väčšinu príležitostí by však mohol dostať od tímov z Východnej konferencie. Štyri alebo päť tímov, ktoré nepostúpili do play-off – vrátane Winnipegu, Philadelphie, New Jersey, Caroliny a Floridy – bude pravdepodobne zvažovať zotrvanie aktuálnych kormidelníkov. Neistota je aj u Johna Tortorellu z Rangers.

Winnipeg by mohol byť dobrou voľbou pre Vigneaulta, pretože niekdajšiu farmu Vancouveru trénoval a pozná prostredie, majiteľov i vedenie tímu. Tímy zo Západnej konferencie majú svoje trénerské otázky vyriešené. Jedinou výnimkou je Phoenix, ktorý stále nemá podpísanú novú zmluvu s Daveom Tippettom.

Medzitým sa Vancouver bude pozerať po adeptovi na post nového trénera. Generálny manažér Mike Gillis údajne zvažuje aj Lindyho Ruffa, Brenta Suttera či Guya Bouchera. Scott Arniel, ktorý v poslednom ročníku trénoval farmu Canucks, vyzerá byť tiež možným kandidátom a i Tippett bude v hre, ak bude v júli stále bez zmluvy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies