Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Reprezentácia

Do Soči pocestujú aj Jurčo a Marinčin


Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek v utorok zverejnil svoju nomináciu na Zimné olympijské hry v Soči, ktorých sa zúčastnia aj dvaja mladíci, ktorí v tomto ročníku debutovali v NHL.

Do zostavy sa dostali aj útočník Tomáš Jurčo, ktorý momentálne hráva za Grand Rapids Griffins, a obranca Marin Marinčin, ktorý bol nedávno po druhý raz v sezóne povolaný do prvého tímu Edmontonu Oilers.

Slovensko bude mať v Soči 14 hráčov, ktorí naskočili v tejto sezóne do NHL. V nominácii sú aj Marián Gáborík a Ľubomír Višňovský, ktrých štart je pre zranenia stále otázny. Ak by Gáborík nemohol hrať, podľa slov trénera by ho nahradil Branko Radivojevič.

Do nominácie sa dostali aj mladí útočníci Richard Pánik a Tomáš Tatar, ako aj Tomáš Marcinko. Útočník Košíc bude v tíme jediným zástupcom Slovenskej extraligy.

Článok pokračuje pod reklamou

NOMINÁCIA SLOVENSKA NA ZOH 2014:

Brankári:
Jaroslav Halák (St. Louis/NHL), Peter Budaj (Montreal/NHL), Ján Laco (Doneck/KHL).

Obrancovia:
Ivan Baranka (Omsk/KHL), Dominik Graňák (Dinamo Moskva/KHL), Zdeno Chára (Boston/NHL), Martin Marinčin (Edmonton/NHL), Andrej Meszároš (Philadelphia/NHL), Andrej Sekera (Carolina/NHL), Michal Sersen (Slovan/KHL), Ľubomír Višňovský (Islanders/NHL).

Útočníci:
Milan Bartovič (Slovan/KHL), Marián Gáborík (Columbus/NHL), Michal Handzuš (Chicago/NHL), Marcel Hossa (Riga/KHL), Marián Hossa (Chicago/NHL), Tomáš Jurčo (Detroit/NHL), Tomáš Kopecký (Florida/NHL), Tomáš Marcinko (Košice), Michel Miklík (Slovan/KHL), Peter Ölvecký (Slovan/KHL), Richard Pánik (Tampa Bay/NHL), Tomáš Surový (Minsk/KHL), Tomáš Tatar (Detroit/NHL), Tomáš Záborský (Ufa/KHL).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies