Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Slováci v NHL

Analýzy zápasov NHL 9.2.2007

New York Rangers – Tampa Bay Lightning
V dnešnom nočnom zápase v MSG privítajú NY Rangers Tampu Bay Lightning. Súperi si zopakujú duel z 3.2.2007, kde Tampa zvíťazila na domácom ľade (3:2). Ak Rangers chcú pomýšľať na play off, tak by po štyroch porážkach mali konečne zdvihnúť víťaznú zástavu. Hlavným vlajkonosičom by mal byť už uzdravený Jaromír Jágr, spolu s Pruchom a obrancom Malíkom. Naopak blesky z Tampy sa vezú na víťaznej vlne (štyri výhry v rade). Momentálne sa nachádzajú na 7. postupovom mieste s 62 bodmi vo Východnej konferencií. Rangers ich majú len 55 a potrebujú každý bod ako soľ. Tampa má vynikajúcich útočníkov - Martin St. Louis je na 2. mieste v celkovom kanadskom bodovaní (72 bodov) a Vincent Lecavalier okupuje 4.priečku s 70 bodmi. Slabšie je na tom obrana a brankár Mark Denis, ktorý mal nahradiť„The Wall“ Khabibulina, ale nepodáva nijak oslnivé výkony. Veľmi dobre sa chytil náhradný brankár Holmqvist, ktorý si pomaly, ale isto buduje miesto jednotky v tíme. Budú mať diváci v MSG dôvod na oslavy , alebo si hostia z Tampy zaknihujú piate víťazstvo v rade?
Slováci v zápase: Marcel Hossa (NYR)

Edmonton Oilers – Chicago Blackhawks
Niekomu by sa zdalo, že veľká maródka v útoku jastrabov definitívne pochová šancu na play off, ale Chicago dokázalo vyhrať na ľade Vancouveru 3:0 a svoju víťaznú premiéru v drese jastrabov si „odkrútil“ brankár Lalime. Práve on mal veľký podiel na víťazstve, keď zneškodnil všetkých 34 striel súpera. Tento prvok by mohol pomôcť jastrabom uchovať si akú takú možnosť v boji o play off. Strata na postupové ôsme miesto je však až 15 bodov. Edmonton je na tom o niečo lepšie. S 56 bodmi stráca len 8 bodov na postup do vyraďovacích bojov. Olejári podávajú nestále výkony a ich defenzívna činnosť patrí medzi tie horšie v NHL. Brankár Roloson stále hľadá minuloročnú formu z play off a prebudiť by sa mohli aj útočníci Pisani, Hemský a Smyth. Tento duel bude bitka o veľmi dôležité body do tabuľky Západnej konferencie.
Slováci v zápase: Peter Bondra (Chicago)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies