Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Juraj Kolník: Konečne som hokejista

Útočník Floridy Juraj Kolník je momentálne jediným zdravým Slovákom v mužstve. Aj napriek tomu, že prišiel o pár zubov, jeho zmysel pre humor mu nechýba.

„Teraz vyzerám ako pravý hokejista,“ odpovedal so smiechom Kolník na otázku týkajúcu sa jeho náhradných zubov a opuchnutej pery.

Kolník utrpel zranenie v nedávnom zápase proti Coloradu. Vaananen nebol vylúčený kvôli tomu, že sa pokúšal o strelu. Kým tím Floridy cestoval na ďalšie zápasy, Kolník musel počkať na lietadlo a vrátiť sa na Floridu.

Okamžite navštívil tímového zubára, ktorý mu dal v piatok chrup do poriadku. Dovtedy mohol iba piť a jesť tekuté jedlá. Marty Robbins sa dal do práce a po hodinovej robote má teraz Kolník v ústach náhradné dočasné zuby.

Článok pokračuje pod reklamou

„Už je to lepšie. Môžem jesť tvrdšie jedlá ako stejky a kurence. Ale stále nepoužívam predné zuby, pretože sú stále citlivé,“ povedal Kolník.

V týchto dňoch, pár dní po incidente, má Kolník stále opuchnutú peru a hráva s „klietkou“. Tá mu prišla vhod v zápase proti Phoenixu. „Ak by som ju nemal, stratil by som aj tie náhradné zuby,“ povedal nitriansky rodák, ktorý bol tvrdo narazený Edom Jovanovskim.

V nočnom zápase proti Ottawe nebodoval. Florida nedokázala streliť gól a prehrala 0:4. Verme, že sa Kolník správne nabudí a jeho nové zuby budú citlivé aj na herné situácie a dodajú mu potrebný cit pre hokej.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies