Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Okposo strelil štyri góly pod drobnohľadom mentora + video

Jozef Struhár  
17.01.2015

Jeden hráč v piatok vystúpil z radu. Bol ním pravý krídelník New Yorku Islanders Kyle Okposo, ktorý strelil štyri góly pri víťazstve 6:3 nad Pittsburghom Penguins.

„Ostrovania“ v zápase prehrávali 0:2 a 2:3, no vďaka Okposovi vyhrali súboj najlepších tímov Metropolitnej divízie a udržali sa na čele Východnej konferencie. Dvadsaťšesťročný Američan tiež napodobnil Matta Moulsona, ktorý ako posledný strelil v drese Islanders štyri góly. V decembri 2011.

Okposo zaknihoval svoj prvý štvorgólový duel kariéry pred zrakom legendárneho Bryana Trottiera, s ktorým pracoval na svojom rozvoji vo svojich prvých rokoch v organizácii. O to viac ho tento úspech potešil.

„Trottier je tak trochu môj mentor. Keď som prišiel do ligy, tak som počas môjho prvého tréningového kempu nasával to, čo nám hovoril. Vzhliadam k nemu a snažím sa ho napodobniť do dnešného dňa,“ prezradil pre agentúru AP Okposo, ktorý nestrelil štyri góly od strednej školy.

Článok pokračuje pod reklamou

Rodák z Minnesoty strelil tri z jeho štyroch gólov v tretej tretine a pripísal si aj víťazný presný zásah. Doteraz v NHL pritom nestrelil ani jeden hetrik.

„Pre Kylea to bol špeciálny večer. Spôsob, akým hráva a príležitostí, do ktorých sa dostáva, boli predpokladom toho, že je len otázkou času, kedy sa niečo takéto stane. Viem, že by chcel strieľať góly častejšie a je skvelé, že dnes sa mu to podarilo,“ skonštatoval John Tavares, ktorý nahrával na tri góly Okposa.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies