Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Jurčo dnes hrať nebude. Vrátiť by sa mal počas tripu

Tím Detroit Red Wings odohrá v pondelok zápas na ľade New Jersey Devils a po druhýkrát po sebe nebude mať k dispozícii slovenského útočníka Tomáša Jurča. Ten však nie je až tak ďaleko od svojho návratu do akcie.

Jurčo utrpel vo štvrtkovom zápase zranenie hornej časti tela a následne vynechal sobotný zápas proti Buffalu Sabres. V nedeľu novinárom prezradil, ako počas prvej tretiny štvrtkového duelu proti Pittsburghu Penguins utrpel zranenie.

„Myslím, že som zakopol a keď som padal, tak ma z celej sily niekto narazil. Neviem, čo sa stalo. Opakovaný záber som nevidel. Celý deň som sa potom necítil dobre. Bol som akoby chorý. O deň neskôr už som bol v poriadku. Myslím si, že už je moja hlava v poriadku,“ citoval ho denník Detroit Free Press.

Tréner Jeff Blashill po nedeľnom tréningu povedal, že Jurčo vynechá pondelkový zápas, no do akcie by sa mal vrátiť už na aktuálnom tripe. Najbližšie uvidíme Red Wings v akcii vo štvrtok v San Jose. Následne navštívia Anaheim, Los Angeles a Arizonu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies