Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Tatar nebodoval, Jágr zaznamenal 1900. bod

V stredu sa v NHL odohrali štyri zápasy a v jednom malo zastúpenie aj Slovensko. Tomáš Tatar nebodoval a dôležitý bod nezískal ani jeho Detroit, ktorý vynuloval Carter Hutton zo St. Louis.

Hutton pomohol Blues vynulovať Red Wings

Carter Hutton zneškodnil všetkých 25 striel, aby vychytal svoje druhé čisté konto po sebe a štvrté v posledných ôsmich zápasoch. St. Louis vďaka nemu uspelo v Detroite 2:0 a náhradný brankár potvrdil, že sa mu v tomto období mimoriadne darí. „Na tejto úrovni sa mi nič podobné ešte nikdy nepodarilo,“ poznamenal. Ivan Barbašev (2) strelil rozhodujúci gól už po dvoch minútach hry a v záverečných sekundách zápasu potvrdil piatu výhru v sérii strelou do prázdnej brány Jaden Schwartz (14). Blues majú od nástupu Mikea Yea za kormidlo bilanciu 6-1. Red Wings prehrali piaty zápas po sebe po druhýkrát za menej ako mesiac a ich nádeje v play-off sa naďalej postupne rozplývajú. Petr Mrázek ukončil zápas s 27 zákrokmi. Tomáš Tatar v ňom odohral necelých 18 minút, počas ktorých si pripísal jeden mínusový bod, jeden strelecký pokus a jeden bodyček. Tomáš Jurčo nehral, Thomas Vanek sa vrátil do akcie.

Red Wings si uctili život zosnulého majiteľa Mikea Ilitcha:

Hviezdy duelu: 1. C. Hutton (STL), 2. I. Barbašev (STL), 3. P. Mrázek (DET)

Článok pokračuje pod reklamou

Maple Leafs nenadviazali v Columbuse na veľké víťazstvo

Toronto vyhralo v utorok 7:1 nad Islanders, ale o deň neskôr na toto veľké víťazstvo nedokázalo nadviazať v Columbuse. Ten vyhral 5:2, pričom po góloch Josha Andersona (11), Boone Jennera (11), Olivera Bjorkstranda (1) a Nicka Foligna (20) viedol už 4:0. V závere tretej tretiny ešte pridal poistku do prázdnej brány Matt Calvert (9). Alex Wennberg, Zach Werenski a Seth Jones si pripísali po dve asistencie. O oba góly Maple Leafs sa postaral Nazem Kadri (23). Pri oboch asistoval Josh Leivo. V súboji náhradných brankárov vyšiel víťazne Joones Korpisalo, ktorý zastavil 31 striel. Curtis McElhinney urobil pri svojom návrate do Ohia o jeden zákrok menej. Blue Jackets sa vyrovnali Pittsburghu na druhom mieste Metropolitnej divízie, pričom v piatok privítajú v Nationwide Aréne práve Penguins. Toronto v zápase okrem straty bodov nepotešilo ani zranenia nováčika Mitcha Marnera, ktorý neprežil bez ujmy bodyček Jennera. Utrpel pri ňom zranenie hornej časti tela.

Hviezdy duelu: 1. B. Jenner, 2. Z. Werenski, 3. J. Korpisalo (všetci CBJ)

Tkachuk, Elliott doviedli Flames k výhre nad Flyers

Nováčik Matt Tkachuk (11) zaznamenal gól a asistenciu, Bryan Elliott urobil 22 zákrokov a Calgary vyhralo 3:1 nad Philadelphiou, aby zareagovalo na nevydarený pondelkový zápas s Arizonou (0:5) a dostalo sa na pozíciu druhej divokej karty v Západnej konferencii. Tkachuk najskôr vyrovnal skóre zápasu v piatej minúte a následne prihrával na víťazný gól T.J. Brodieho (4) v druhej tretine. V tretej pridal gól do prázdnej brány Mark Giordano (7). Michael Neuvirth bol otestovaný 22 strelami a Elliotta prekonal len Nick Cousins (6) už po 90 sekundách hry. Autor čestného úspechu Flyers sa neskôr počas prvej tretiny stal aj obeťou zákroku Alexa Chiassona, ktorý bol vylúčený do konca duelu za pichnutie protihráča hokejkou.

Hviezdy duelu: 1. B. Elliott (CGY), 2. M. Tkachuk (CGY), 3. M. Neuvirth (PHI)

Huberdeau rozhodol o výhre Panterov nad Žralokmi

Jonathan Huberdeau (3) zaznamenal ďalšie dva body, pričom v druhej minúte nadstaveného času strelil gól, ktorým rozhodol o osude stredajšieho zápasu medzi Floridou a San Jose. Jeho tím v dueli viackrát viedol a nakoniec sa dočkal triumfu 6:5, ktorý bol piatym z ostatných šiestich duelov. Huberdeauovi na gól prihrával Aleksander Barkov (13), ktorý si z duelu odniesol dva góly a asistenciu. Dvakrát skóroval aj Nick Bjugstad (4), do čierneho sa trafil raz aj Jussi Jokinen (8). Asistenciu si pripísal Jaromír Jágr, ktorý sa dočkal ovácií aj od fanúšikov Sharks za svoj 1900. bod v NHL. Roberto Luongo inkasoval päť gólov z 34 striel a od záveru tretej tretiny ho pre zranenia nahradil James Reimer. Bývalý gólman Sharks urobil už len dva zákroky. Spomedzi hráčov Sharks, ktorí prehrali piaty zápas z ostatných šiestich, sa najviac darili Joeovi Pavelskimu (20), ktorý dvoma gólmi v závere stretnutia priniesol San Jose aspoň bod. Zaznamenal aj dve asistencie, a ak by premenil trestné strieľanie, opúšťal by duel s hetrikom. Brent Burns (25), Joel Ward (7) a Marc-Edouard Vlasic (4) tiež skórovali. Martin Jones inkasoval šesť gólov z 22 striel.


Hviezdy duelu: 1. J. Pavelski (SJS), 2. A. Barkov (FLA), 3. N. Bjugstad (FLA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (DET) 17:47 0 0 0 -1 0 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies