Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Johansen podpísal veľký osemročný kontrakt

Center Ryan Johansen v piatok podpísal ako obmedzený voľný hráč novú osemročnú zmluvu so svojim tímom Nashville Predators. Jej celková hodnota je 64 miliónov amerických dolárov, čo predstavuje priemerný ročný príjem vo výške 8 miliónov dolárov.


Johansen pôsobí v Nashville od januára 2016, keď bol do neho vymenený Columbusom. Nová zmluva ho k tímu zaviaže do konca sezóny 2024/25 a prišla ako darček k pondelkovým 25. narodeninám.

„Toto je pravdepodobne jeden z najlepších dní môjho života. Som vďačný mojej rodine, mojim bratom a mojim priateľom. Urobili všetko, čo mohli, aby ma usmernili správnym smerom a učili ma,“ poznamenal útočník pre klubový web.

Vo svojej prvej plnej sezóne v drese Predators odohral rodák z kanadského Vancouveru 82 zápasov, v ktorých strelil 14 gólov a dokopy nazbieral 61 bodov. V 14 zápasoch play-off pridal tri góly a desať asistencií. Vo finále nehral, pretože v treťom kole utrpel zranenie stehna, ktoré si vyžiadalo operáciu.

Článok pokračuje pod reklamou

Po podpise zmluvy budú mať Predators svoj prvý útok zaistený minimálne na päť sezón. Filip Forsberg podpísal vlani šesťročnú zmluvu, Viktor Arvidsson pred týždňom sedemročnú.

„Myslím si, že je to fantastické. Toto bol náš cieľ pre toto leto. Máme teraz upísané celé naše jadro, mnoho hráčov na mnoho rokov. Dúfajme, že sme vyberali správne. Verím, že sme tak urobili,“ skonštatoval generálny manažér David Poile.

Johansen, ktorý doteraz v NHL odohral 433 zápasov so ziskom 288 bodov (101+187), podpísal najdlhší kontrakt v histórii organizácie Predators.

„Toto je najdlhší kontrakt, ktorý sme od nášho príchodu do NHL niekomu dali. Osem rokov a významné množstvo peňazí, no cítime, že máme toho správneho človeka na post prvého centra pre mnoho rokov,“ dodal Poile.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies