Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Golden Knights odhalili pred inauguračnou sezónou čísla hráčov

Nový tím NHL, Vegas Golden Knights, odhalil pred svojou prvou sezónou čísla všetkých svojich hráčov, s ktorými sa budú predstavovať už od 14. septembra, keď tím otvorí brány svojho prvého tréningového kempu.

Brankár Marc-Andre Fleury bude nosiť svoje tradičné číslo 29, útočník James Neal bude mať opäť na drese číslo 18. Prvý hráč tímovej histórie, útočník Red Duke, si oblečie dres s číslom 37 a najväčšia posily z Európy, útočník Vadim Šipačov, číslo 87.

Útočníci:
13 Brendan Leipsic
18 James Neal
19 Reilly Smith
20 Paul Thompson
21 Cody Eakin
24 Oscar Lindberg
25 Stefan Matteau
28 William Carrier
37 Reid Duke
38 Tomáš Hyka
41 Pierre-Edouard Bellemare
55 Keegan Kolesar
56 Erik Haula
57 David Perron
67 Teemu Pulkkinen
68 TJ Tynan
71 William Karlsson
81 Jonathan Marchessault
84 Michail Grabovskij
87 Vadim Šipačov
89 Alex Tuch
92 Tomáš Nosek
97 David Clarkson

Obrancovia:
3 Brayden McNabb
4 Clayton Stoner
5 Deryk Engelland
6 Colin Miller
7 Jason Garrison
8 Griffin Reinhart
15 Jon Merrill
27 Shea Theodore
45 Jake Bischoff
47 Luca Sbisa
76 Chris Casto
77 Brad Hunt
88 Nate Schmidt

Brankári:
29 Marc-Andre Fleury
31 Calvin Pickard
33 Maxime Lagace
35 Oscar Dansk




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies