Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Fleury si to vo Vegas užíva. Chémia v tíme je dobrá, tvrdí

Tím Vegas Golden Knights má s troma víťazstvami po sebe za sebou historický štart do NHL. Za úvodné úspechy pritom vďačí aj brankárovi Marc-Andre Fleurymu, ktorý si doterajšie pôsobenie v novom tíme užíva.

Fleury strávil prvých 13 rokov kariéry v Pittsbughu, kde na neho smerovalo veľa pozornosti i tlaku. Aj vo Vegas od neho veľa očakávajú, ale pod takým tlakom už nie je. Napriek tomu však vidí, že mesto začína čoraz viac žiť aj hokejom.

„Myslím si, že ľudia si ho začínajú všímať. Každý, koho stretnem, je hokejom nadšený. Každý je nadšený, že je v ich meste profesionálny tím. Vidíme na uliciach veľa našich šiltoviek, dresov, tričiek,“ povedal Fleury pre Good Show.

Jednou z výziev pred úvodnou sezónou bolo aj stmeliť tím, ktorý predtým nehral pokope. Chémia medzi hráčmi sa však vyvinula veľmi rýchlo a skúsený gólman nevidí v šatni žiaden problém.

„V šatni ešte nie sú vytvorené žiadne skupinky, každý je na rovnakej lodi – ešte sa dobre nepoznáme. Z každého tímu prišiel jeden hráč a musíte sa uistiť, že to bude fungovať. Myslím si, že sme v tom urobili dobrú prácu,“ skonštatoval Fleury.

„Máme šťastie, že tu máme skupinu dobrých chalanov. Každý chce niečo dokázať a robiť tú správnu vec. Možno preto zažívame na úvod také úspechy. Chémia je tiež dobrá na to, že sme pokope tak krátko. Všetko sa snažíme robiť spolu ako tím. Myslím si, že práve to pomáha.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies