Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Halák prehral v Los Angeles, Šipačov pomohol k výhre nad Bruins

Šipačov a Tuch zažili v nedeľu vydarené premiéry v drese Vegas. Skórovali a pomohli k výhre nad Chárovým Bostonom. Z výhry sa netešil ani druhý Slovák v akcii, brankár Jaroslav Halák.

Halák urobil 24 zákrokov, Isles prehrali v L.A. 2:3

Jaroslav Halák sa v nedeľu vrátil do brány Islanders a urobil 24 zákrokov. Síce ich urobil o dva viac ako jeho náprotivok Darcy Kuemper, inkasoval však tiež o gól viac. Jeho Islanders podľahli na ľade Los Angeles 2:3. Víťazný gól strelil počas oslabenia Drew Doughty, ktorý skóroval v početnej nevýhode v druhom zápase po sebe. Pred ním skórovali Anže Kopitar pri hre v plnom počte a Jake Muzzin počas presilovky. Kopitarovi bol pripísaný vlastný gól Adama Pelecha. O góly newyorského tímu sa postarali Josh Bailey a Casey Cizikas. Andrew Ladd si pripísal asistenciu, ktorá bola jeho 500. bodom v kariére, Mathew Barzal asistenciu, ktorá bola jeho prvým bodom v kariére. Kým Islanders prehrali štvrtý zápas zo šiestich, Kings si zlepšili bilanciu na 4-0-1.

Hviezdy duelu: 1. D. Doughty (LAK), 2. A. Kopitar (LAK), 3. M. Barzal (NYI)

Subban, Tuch, Šipačov doviedli Vegas k výhre nad Bruins

Napriek zraneniam má Vegas za sebou ďalší dobrý zápas. Alex Tuch a Vadim Šipačov vyťažili čo možno najviac z ich debutov v drese Golden Knights a gólmi pomohli k víťazstvu 3:1 nad Bostonom. Vydarený debut v novom drese má za sebou aj brankár Malcolm Subban, ktorý proti svojmu bývalému tímu predviedol 21 zákrokov. „Najdôležitejšie pre mňa bolo príliš o tom nepremýšľať a koncentrovať sa na hru. Sú to skvelé pocity,“ poznamenal po zápase brankár, ktorý vychytal svoje prvé víťazstvo vôbec. James Neal prvýkrát v sezóne neskóroval, bodku za zápasom dal gólom do prázdnej brány Oscar Lindberg. O jediný gól Bruins sa v poslednej minúte postaral David Pastrňák, Tukka Rask zastavil 23 striel. Zdeno Chára, ktorý odohral 21 a pol minúty, nebodoval. Z duelu si odniesol jednu strelu, dva bodyčeky a dva menšie tresty. Kým Vegas vyhralo štvrtý zápas z piatich ako prvý nový tím v NHL za posledných 71 rokov, Bruins prehrali tretí z piatich.


Hviezdy duelu: 1. A. Tuch, 2. M. Subban, 3. V. Šipačov (všetci VGK)

Sabres sa dočkali. Vyhrali prvý zápas

Chad Johnson urobil 25 zákrokov, Benoit Pouliot strelil víťazný gól a Buffalo porazilo Anaheim 3:1, aby zaknihovalo svoju prvú výhru v sezóne. Čakalo na ňu šesť zápasov. Pomohli k nej gólmi aj Justin Bailey, ktorý odohral svoj prvý zápas NHL v tejto sezóne a Johan Larsson, ktorý skóroval do prázdnej brány. Čestný úspech Ducks mal na svedomí Chris Wagner, ktorý vyrovnával stav na 1:1 počas oslabenia. John Gibson, ktorý nedochytal predošlý duel pre zranenie, predviedol 28 zákrokov. Svoj 500. zápas v NHL odohral obranca Cam Fowler, ktorý sa vo veku 25 rokov stal najmladším hráčom histórie Ducks, ktorý to dokázal.

Hviezdy duelu: 1. J. Eichel (BUF), 2. Ch. Wagner (ANA), 3. Ch. Johnson (BUF)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYI) 0/0 (100%) - - - - - - -
Z. Chára (BOS) 21:31 0 0 0 0 4 1 2




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies