Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Rangers veria, že im úvodné trápenie nakoniec pomôže

Tím New York Rangers má nečakane zlý vstup do sezóny. Z prvých šiestich zápasov prehral päť. Napriek tomu však na Manhattane dominuje viera, že ťažký začiatok bude nakoniec pozitívny.

Hviezdny útočník Rick Nash a hlavný tréner Alaign Vigneault sa zhodujú, že skoré nezdary pomôžu mužstvu budovať charakter, zomknú ho viac k sebe a nakoniec vytvoria identitu, ktorá bude nevyhnutná pre úspechy v kľúčových fázach ročníka.

„Je to pre nás výzva. Ako celé mužstvo čelíme nepriazni, ale riešenie leží v šatni,“ poznamenal Vigneault pre klubový web.

„Zvyčajne, keď si prechádzate takýmito vecami, tak vás posilnia,“ povedal Nash. „Mali sme veľké očakávania a teraz sme sa dostali do takejto diery. Je to šok, no taká je realita. Musíme sa s tým vyrovnať a pokúsiť sa z toho dostať.“

Rangers potrebujú zlepšiť ofenzívu pri hre piatich proti piatim. V prvých šiestich zápasoch strelili v tejto hernej situácii len šesť gólov, pričom len tri v piatich dueloch. Tiež tím musí byť lepší pri napádaní súpera a útočníci musia viac pomáhať obrancom. Tí zase musia podporovať útok.

Newyorský tím musí trápenie ukončiť čo najskôr. Najbližšie však má pred sebou náročného súpera, majstrovský Pittsburgh. Ak by ho v utorok tím zdolal, bol by to výborný impulz pred ďalšími súbojmi a pred štvrtkovým derby s Islanders.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies