Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Toronto zdolalo L.A., Sharks uspeli v Madison Square Garden

Jozef Struhár  
24.10.2017

Los Angeles prvýkrát nezískalo ani bod, keď neuspelo na ľade Toronta. V druhom pondelkovom zápase sa natiahla mizéria Rangers. Na ich ľade uspelo San Jose.

Kings prvýkrát nezískali ani bod. Nestačili na Toronto

Mitch Marner odohral už tretí zápas po sebe vo štvrtom útoku a asistoval pri góloch Matta Martina a Tylera Bozaka. Tie boli dôležité pri výhre Toronta 3:2 nad Los Angeles, ktoré až do pondelka neprehralo v normálnej hracej dobe. „Potrebujeme od neho, aby sa stal hviezdou. Myslíme si, že ňou má byť. Dnes bol excelentný a celý ten útok hral dobre,“ skonštatoval tréner Mike Babcock. Víťazný gól strelil Patrick Marleau a Frederik Andersen zneškodnil 36 striel. Maple Leafs vyhrali minimálne sedem zápasov z prvých deviatich po prvýkrát od ročníka 1993/94. O góly Kings sa postarali Adrian Kempe a Trevor Lewis. Jonathan Quick zastavil 31 striel a na pol minúty po údere do hlavy pustil do brány Darcyho Kuempera, ktorý úspešne čelil jednej strele. Za domácich si zahral aj Roman Polák, ktorý raz asistoval.

Marleau a jeho víťazný gól č. 99 (8. miesto v hist. poradí):

Hviezdy duelu: 1. M. Marner (TOR), 2. F. Andersen (TOR), 3. T. Lewis (LAK)

Couture, Jones doviedli Sharks k výhre nad Rangers

Martin Jones zastavil 33 striel a Logan Couture zaznamenal gól a asistenciu, aby doviedli San Jose k výhre 4:1 na ľade Rangers. Kľúčové boli aj oslabenia. Sharks sa nechali vylúčiť šesťkrát, ale súper nevyužil ani jednu presilovku. „Nechceme sa tak často nechať vylučovať, ale pozitívom je, že oslabenia sme mali opäť mimoriadne,“ poznamenal Jones, ktorého tím z 31 oslabení zatiaľ neubránil len jedno. O zvyšné tri góly kalifornského tímu sa postarali Joonas Donskoi, Melker Karlsson a Tim Heed. Ten strelil svoj prvý gól v NHL, ktorý bol nakoniec aj víťazný. Kým San Jose vyhralo tretí zápas z posledných štyroch, New York si zhoršil bilanciu na 2-6-2. Henrik Lundqvist opustil duel s 20 zákrokmi a čestný úspech si pripísal Mika Zibanejad. „Mali sme veľa dobrých príležitostí. Musíte oceniť ich brankára a hráčov pred ním,“ povedal tréner Alain Vigneault. Domáci Kevin Shattenkirk odohral svoj 500. zápas v NHL, Rick Nash zápas č. 999.

Hviezdy duelu: 1. M. Jones, 2. L. Couture, 3. M. Karlsson (všetci SJS)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies