Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

V stredu vyhrali Blue Jackets a Blues, Steen štvorbodový

Medzi dva jedenásťzápasové dni sa nám vopchala streda, ktorá v NHL priniesla len dva duely bez slovenskej účasti. Z výhier sa v nich tešili domáce tímy St. Louis Blues a Columbus Blue Jackets.

Steen štvorbodový pri výhre nad Flames

Jaden Schwartz a Alex Pietrangelo strelili v druhej tretine dva presilovkové góly po sebe a Jake Allen urobil 23 zákrokov, aby pomohli St. Louis zdolať Calgary pomerom 5:2. K tretej výhre z posledných štyroch duelov pomohol štyrmi bodmi Alex Steen – raz skóroval, trikrát asistoval. Paul Stastny sa tiež trafil do čierneho a do prázdnej brány skóroval Joel Edmundson. Oba góly Flames vsietil Mikael Backlund, Matt Tkachuk si pripísal dve asistencie. Eddie Läck, ktorý mal predtým proti Blues bilanciu 6-0, opustil stretnutie s 24 zákrokmi a kanadský tím si pripísal prvú prehru vonku v sezóne. Prvé štyri zápasy u súperov vyhral.

Allen likviduje únik Gaudreaua:

Hviezdy duelu: 1. A. Steen (STL), 2. A. Pietrangelo (STL), 3. M. Tkachuk (CGY)

Článok pokračuje pod reklamou

Vydarená druhá tretina pomohla Columbusu k výhre nad Buffalom

Seth Jones zaznamenal gól a asistenciu, Sergej Bobrovskij kryl 34 striel a Columbus porazil Buffalo 5:1, aby vyhral piaty zápas z posledných siedmich. Blue Jackets sa v tejto sezóne nedarí v presilovkách, ale práve v nej odštartoval v prvej tretine cestu za výhrou Oliver Bjorkstrand. Jones následne vsietil druhý gól, ktorý bol víťazný. V druhej tretine sa okrem neho presadili aj Nick Foligno a Matt Calvert v rozmedzí 41 sekúnd. V poslednej minúte tretej tretiny uzavrel skóre Josh Anderson. O jediný gól Sabres, ktorých bilancia sa zhoršila na 3-6-2, sa postaral Seth Griffith v 58. minúte. Chad Johnson urobil 33 zákrokov.

Tri rýchle góly v druhej tretine:

Hviezdy duelu: 1. S. Bobrovskij, 2. S. Jones, 3. N. Foligno (všetci CBJ)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies