Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Čaká na Marka Daňa pobyt na waiver listine?

Mladý slovenský útočník Marko Daňo v poslednom období nehráva za Winnipeg pravidelne. Jeho pozícia v hierarchii organizácie by sa však mohla ešte zhoršiť.

Dvadsaťdvaročný trenčiansky odchovanec bol v štyroch z posledných piatich zápasov len zdravým náhradníkom a v piatok hral len na úkor zranenia spoluhráča. Zostava Jets však bude čoskoro ešte nabitejšia.

V pondelok začal trénovať útočník Adam Lowry, ktorý vynechal sedem zápasov pre zranenie hornej časti tela. Keď ho bude tím chcieť zapísať do zostavy, bude z nej musieť niekoho vyradiť. Pravdepodobne pred víkendom.

Televízia CBC Sports naznačuje, že favoritom na vypadnutie zo zostavy je slovenský útočník, ktorý by však pred odchodom na „farmu“ musel pobudnúť na waiver listine nechránených hráčov.

Priamo, bez pobytu na waiver listine a rizika straty hráča, by mohol tím poslať k Moose Brendana Lemieuxa. Ten však Jets svojou hrou po debute v NHL zaujal a je možné, že si ho budú chcieť v prvom tíme ponechať.

Daňo v tejto sezóne odohral len šesť zápasov, v ktorých nebodoval. Plnil povinnosti vo štvrtom útoku a v priemere dostal na ľade priestor len na sedem a štvrť minúty na zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies