Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Chára prvou hviezdou, Tatar rozhodol zápas

Po dlhšom čase vydarená noc pre slovenských hokejistov. V šiestich pondelkových zápasoch NHL obaja bodovali i zvíťazili. Zdeno Chára nazbieral dve asistencie ako prvá hviezda duelu, Tomáš Tatar strelil v závere víťazný gól a stal sa treťou hviezdou. Dosiahol tiež jeden míľnik.

Tatar rozhodol o víťazstve Detroitu vo Vancouveri

Detroit prišiel v tretej tretine o náskok 2:0, ale Tomáš Tatar strelil 74 sekúnd pred koncom svoj štvrtý gól v sezóne a zariadil výhru 3:2 na ľade Vancouveru. Počas 14 a pol minúty v akcii zaznamanel aj tri strely, bodyček a blok. Vyhlásili ho za tretiu hviezdu duelu, ktorý bol pre Red Wings štvrtým víťazným v ostatných piatich. Slovenský útočník v ňom ukončil sedemzápasové strelecké i bodové suchoty svojím jubilejným 200. bodom v NHL. Darren Helm a Martin Frk poslali hostí do vedenia, ktoré zmazali Daniel Sedin a Michael del Zotto. Justin Abdelkader dvakrát asistoval a Jimmy Howard sa prezentoval 26 zákrokmi, rovnako ako domáci Jacob Markström. Canucks prehrali tretí zápas z posledných štyroch.

Tatarov 4. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. J. Abdelkader (DET), 2. M. del Zotto (VAN), 3. T. Tatar (DET)

Článok pokračuje pod reklamou

Dvojbodový Chára hviezdou víťazného duelu

Zdeno Chára ukončil osemzápasové bodové suchoty a s dvomi asistenciami pomohol Bostonu zdolať doma Minnestou 5:3. Okrem svojho štvrtého a piateho bodu v sezóne si pripísal aj tri plusové body, pričom s časom 25:48 bol najvyťažovanejším hráčom tímu. Na otvárací gól Nina Niederreitera odpovedali hneď štyria domáci strelci – Jake DeBrusk, Frank Vatrano, Sean Kuraly a Torey Krug. Mikael Granlund s Ericom Staalom ešte zdramatizovali duel, ale dvojbodový Tim Schaller spečatil druhú výhru Bruins v posledných troch zápasoch strelou do prázdnej brány. Jordan Szwarz tiež dvakrát asistoval a Tuukka Rask predviedol 24 zákrokov, kým v bráne hostí sa vystriedali obaja brankári. Devan Dubnyk inkasoval štyrikrát z 24 striel, striedajúci Alex Stalock kryl zvyšných deväť striel. Bostonu chýbal zranený Brand Marchand. Wild odštartovali štvorzápasový výjazd druhou prehrou po sebe.

Hviezdy duelu: 1. Z. Chára, 2. F. Vatrano, 3. J. Szwarz (všetci BOS)

Marner zariadil výhru Toronta nad Vegas

Mitchell Marner premenil ako jediný svoj samostatný nájazd hneď v prvej sérii a rozhodol o domácom víťazstve Toronta 4:3 nad Vegas. V riadnom hracom čase si pripísal asistenciu. Maple Leafs viedli po prvej tretine 3:1 vďaka dvom gólom Nazema Kadriho a jednému z hokejky Jamesa van Riemsdyka. Frederik Andersen chytil 25 striel a všetky tri nájazdy súpera. Predtým ho prekonali James Neal, Reilly Smith v presilovej hre a Deryk Engelland. Maxime Lagace urobil 22 zákrokov pri štvrtej prehre Golden Knights v posledných piatich dueloch. Toronto vyhralo len druhýkrát v ostatných siedmich zápasoch.

Marnerov rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. N. Kadri, 2. M. Marner (obaja TOR), 3. D. Engelland (VGK)

Rangers zdolali Columbus vďaka presilovkám

Columbus viedol v Madison Square Garden 2:0 i 3:2, ale domáci New York Rangers zlomil jeho odpor štyrmi gólmi v tretej tretine. Kevin Shattenkirk, Chris Kreider i Pavel Bučnevič využili presilové hry, kým dvojgólový Michael Grabner spečatil triumf 5:3 strelou do prázdnej brány. Shattenkirk s Bučnevičom pridali ku gólu asistenciu, Mika Zibanejad ich nazbieral tri a Henrik Lundqvist zastavil 22 striel pri štvrtej výhre Rangers v sérii. O góly Blue Jackets, ktorí prehrali druhýkrát po sebe a ukončili trojzápasovú bodovú sériu, sa postarali Artemij Panarin, Josh Anderson a Oliver Bjorkstrand. Panarin prerušil 10-zápasové strelecké suchoty, Sergej Bobrovskij opustil duel s 21 zákrokmi. Tréner newyorského tímu Alain Vigneault sa so 621 víťazstvami v NHL dostal pred Bryana Murrayho na 12. miesto historického poradia. Pred zápasom ocenili Ricka Nasha za 1 000 odohraných duelov v lige.

Pocta pre Ricka Nasha:

Hviezdy duelu: 1. M. Zibanejad, 2. P. Bučnevič, 3. M. Grabner (všetci NYR)

Winnipeg uspel v Dallse, Wheeler štvorbodový

Winnipeg strelil v prvej tretine tri góly na ceste za výhrou 4:1 v Dallase. Predĺžil si ňou bodovú sériu už na osem zápasov. Blake Wheeler prihral na všetky štyri góly tímu a dosiahol hranicu 20 bodov v ročníku, Connor Hellebuyck predviedol 33 zákrokov. Natiahol svoju bodovú šnúru na 10 duelov od začiatku sezóny, čím vylepšil klubový rekord. Ako jediný brankár v lige ešte neprehral v normálnom hracom čase (8-0-2). Mark Scheifele skóroval dvakrát, druhý raz do prázdnej brány, a pridal asistenciu, Patrik Laine využil presilovú hru a zvyšný gól Jets vsietil dvojbodový Kyle Connor. Čestných úspech Stars pri ich druhej prehre v posledných troch dueloch zaznamenal Jamie Benn v presilovke za stavu 0:3. Ben Bishop čelil 25 strelám, ale nezabránil ukončeniu päťzápasovej domácej víťaznej série texaského tímu.

Hviezdy duelu: 1. B. Wheeler, 2. C. Hellebuyck (obaja WPG), 3. J. Benn (DAL)

Washington otočil domáci zápas s Arizonou

Arizona vyhrávala vo Washingtone 2:0, ale domáci tím zvrátil stav a napokon zvíťazil 3:2. O tretej výhre Capitals v sérii rozhodol John Carlson, ktorý skóroval v poslednej minúte predĺženia. V druhej tretine prihrával na vyrovnávajúci gól Alexovi Ovečkinovi, na 1:2 znižoval Devante Smith-Pelly. Ovečkin sa s 216 presilovkovými gólmi v NHL posunul na 12. miesto historického poradia pred Joea Nieuwendyka. Jevgenij Kuznecov dvakrát asistoval a Braden Holtby predviedol 24 zákrokov. Prekonali ho Clayton Keller a Christian Fischer v prvých siedmich minútach duelu. Keller sa stal prvým nováčikom Coyotes od roku 2009, ktorý skóroval v úvodnej minúte. Scott Wedgewood čelil 40 strelám. Jeho tím však prehral tretí zápas z posledných štyroch.

Carlsonov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Carlson, 2. B. Holtby (obaja WSH), 3. S. Wedgewood (NJD)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 25:48 0 2 2 +3 0 0 0
T. Tatar (DET) 14:33 1 0 1 0 0 3 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies