Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Moulson pôjde na hosťovanie do Kalifornie

Aktualizované 06.12.2017 o 06:10

Kým o brankárov Sabres je medzi tímami záujem, o útočníka Matta Moulsona dostatočný nebol. Preto ho Buffalo v pondelok zapísalo na waiver listinu nechránených hráčov. Ak si ho z nej nikto nestiahne, poputuje na „farmu“ do Rochesteru (AHL).

Generálny manažér Jason Botterill sa podľa Darrena Dregera z TSN snažil Moulsona vymeniť, hráč urobil ústupky pri svojej klauzule o nemožnosti výmeny, no k uskutočneniu výmeny nepomohla ani ochota Buffala udržať si časť jeho päťmiliónového platu.

Tridsaťštyriročný Moulson, ktorý vlani zaznamenal len 14 gólov a 18 asistencií v 81 zápasoch, odohral v tejto sezóne 14 zápasov, ktorých nedokázal zaregistrovať ani jeden jediný bod. Zmluva mu platí do konca sezóny 2018/19.

Kým o Moulsona v lige záujem nebol, ten podľa Dregera pútajú obaja brankári, Robin Lehner a Chad Johnson. Ich čísla nie sú najlepšie, ale vzhľadom na to, čo stvárajú ich spoluhráči pred nimi, je 90,3% úspešnosťou zákrokov Lehnera celkom dobrá. Johnson má úspešnosť zákrokov 88,3 %.

Článok pokračuje pod reklamou

Lehner, ktorý mal vlani úctyhodnú 92% úspešnosť zákrokov, zarába štyri milióny dolárov ročne, Johnsonov „cap-hit“ je 2,5 milióna dolárov. Obom po sezóne končia zmluvy. Nie je známe, ktoré konkrétne tímy sa o nich zaujímajú.

DOPLNENÉ: Moulsona si počas 24 hodín nestiahol nikto ani zadarmo, a tak jeho kroky povedú do AHL. Nakoniec však neskončí v záložnom tíme Sabres, Rochester Americans, ale bol poslaný na hosťovanie do tímu Ontario Reign, ktorý je „farmou“ Los Angeles Kings.

Generálny manažér Jason Botteril povedal, že Moulson umiestnenie na waiver listinu zobral ako skutočný profesionál a vysvetlil, že v Rochesteri nechcel zobrať miesto nikomu z mladých útočníkov.

Preto nakoniec tridsaťštyriročný veterán skončí v Kalifornii. Moulson v minulosti pôsobil aj v organizácii Kings.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies