Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Správy z NHL

Prvé stretnutie Subbanovcov v NHL? V piatok by mohlo byť realitou

Keď hrali v organizáciách Montrealu a Bostonu, tak existovala šanca, že sa vzhľadom na časté vzájomné zápasy týchto tímov budú stretávať pravidelne. Nakoniec sa však Subbanovci prvého stretnutia môžu dočkať až po výmenách.

V piatok totiž tím Nashville Predators hostí tím Vegas Golden Knights, čo znamená, že by sa premiérovo mohli proti sebe postaviť domáci obranca P.K. Subban a jeho mladší brat, brankár Malcolm Subban. Proti sebe by si pritom zahrali prvýkrát v živote.

„Ešte neviem, či bude chytať. Ak áno, bol by to, samozrejme, špeciálny večer. Ak nie, som si istý, že budeme mať ešte tú príležitosť,“ skonštatoval P.K. „Pôjde o veľa. Ak by sme získali ďalšie víťazstvo, buď by sme sa priblížili alebo rovno dostali na prvé miesto v NHL, takže sa koncentrovať musíme na to. Bolo by však špeciálne, ak by som tu mal otca a hral prvýkrát proti môjmu bratovi.“

Karl Subban, hrdý otec dvoch hráčov NHL, bude na zápase, pretože Golden Knights majú akurát „otcovský výjazd“, počas ktorého mužstvo sprevádzajú otcovia hráčov. Kým P.K. bol novinárom pred piatkovým duelom k dispozícii, Malcolm nie, pretože v stredu netrénoval. Necítil sa dobre. A vo štvrtok netrénoval celý jeho tím.

Článok pokračuje pod reklamou

P.K. má 28 rokov a Malcolm je od neho o päť rokov mladší. V septembri bol v tréningovom kempe Bostonu, ktorý ho draftoval v roku 2012 z 24. miesta. Golden Knights ho získali z waiver listiny 3. októbra. Ročník zaťal ako náhradník Marc-Andre Fleuryho.

Fleury utrpel otras mozgu, a tak prišla šanca pre Subbana. Ten tiež pauzoval pre zranenie dolnej časti tela, ale vo zvyšných zápasoch má bilanciu 6-2-0 s 92,3% úspešnosťou zákrokov.

„Myslím si, že mu dal Boston takúto šancu. Som si istý, že keď ho dali na waiver listinu, tak vedeli, že je dobrá šanca, že si ho niekto stiahne. Odkedy je vo Vegas, tak to má ako na hojdačke. Prišiel a mal skvelý štart, ale potom sa zranil. Viem, že pri návrate to mal ťažké a snažil sa znovu nadobudnúť sebadôveru. urobil však dobrú prácu a ukázalo to, že vyrástol v profesionála,“ povedal P.K. Subban, ktorý sa nehrá na experta a nesnaží a svojich mladších bratov poučovať.

„Malcolm sa musel sám učiť. Budem úprimný, veľa som mu toho nehovoril. Nie som expert v tom, ako preraziť v NHL, ale keď potreboval pomoc, tak som k dispozícii. Rád však nechávam jemu aj Jordanovi priestor, aby si to prežili sami. Sú nejaké všeobecné veci, o ktorých sa bavíme, ale inak ich nechávam robiť svoje veci. Nie sú ako ja. Sú odo mňa dosť odlišní.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies