Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Blues prišli o Schwartza na viac ako mesiac + video

Aktualizované 10.12.2017 o 17:07

Tím St. Louis Blues musel dohrávať sobotný zápas na ľade Detroitu bez jedného zo svojich streleckých i bodových lídrov v tejto sezóne. Útočník Jaden Schwartz sa totiž v prvej tretine zranil pri blokovaní strely.

Dvadsaťpäťročný kanadský krídelník stihol odohrať iba 5 minút a 48 sekúnd predtým, ako musel duel v 18. minúte opustiť. Po tom, čo ho zblízka trafila strela Mikea Greena, zamieril s pomocou do kabíny a už sa do hry nevrátil.

Blues na oficiálnom webe informovali, že Schwartz utrpel poranenie v dolnej časti tela. Tréner Mike Yeo neskôr oznámil, že vyšetrenie röntgenom neukázalo žiadnu zlomeninu a hráčov stav sa opäť posúdi po návrate tímu z aktuálneho výjazdu.

Článok pokračuje pod reklamou

Schwartz posielal St. Louis v 12. minúte duelu do vedenia 1:0 svojím 14. gólom a 35. bodom v 30. zápase sezóny. Prispel ním k výhre 6:1. Po Braydenovi Schennovi je v tíme druhý v počte gólov i bodov.

DOPLNENÉ: Blues v nedeľu informovali, že zapísali Schwartza na listinu zranených hráčov s poraneným pravým členkom. Jeho stav sa bude opäť posudzovať až o šesť týždňov. Ako výpomoc povolali Ivana Barbaševa z AHL.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies