Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Halák zažiaril, no vytúženú nulu nevychytal. Tréner mu aj tak zložil poklonu

Slovenský brankár Jaroslav Halák podal skvelý výkon a doviedol Islanders k výhre 3:1 nad Washingtonom. Mrzieť ho mohlo len to, že druhýkrát v sezóne ho od čistého konta delilo len pár minút. Jediný gól z 32 striel mu strelil Dmitrij Orlov v 49. minúte.

„Samozrejme, že by bolo skvelé vychytať čisté konto. Myslím si však, že víťazstvo je víťazstvo. Dva body sú doma. Prakticky každý na ľade odohral skutočne dobrý zápas. Každý mal svoju úlohu a každý si ju plnil,“ povedal Halák.

Tridsaťdvaročný bratislavský rodák si tú svoju úlohu splnil na jednotku, za čo získal ocenenie prvá hviezda zápasu. Pochvalu si vyslúžil aj od trénera Douga Weighta, ktorý mu predtým prejavil dôveru siedmym štartom z ostatných ôsmich duelov.

Článok pokračuje pod reklamou

„Dnes večer mal obrovský podiel na našom víťazstve. Bolo to osviežujúce, bolo to výborné,“ skonštatoval Weight, ktorého zverenec v maske si vylepšil čísla na 90,9% úspešnosť zákrokov a priemer 2,82 inkasovaného gólu na zápas.

Islanders odohrali prvý domáci zápas od 2. decembra a za sebou mali nevydarený štvorzápasový výjazd, na ktorom prehrali posledné tri zápasy. Dobrý výkon a výhra tak prišli vhod. Spokojný s výkonom mužstva bol aj Halák.

„Je vždy dobré prísť domov po výjazde a hrať dobre. Je to vždy náročné, ale myslím si, že od prvej tretiny sme hrali dobre. Diktovali sme tempo hry po väčšinu zápasu. Myslím si, že celkovo to bol veľmi dobrý výkon od všetkých 18 hráčov predo mnou,“ dodal Halák.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies