Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Chicago vyhralo piaty zápas po sebe, Jets vynulovali Blues

V nedeľu sa v NHL odohrali štyri zápasy bez slovenského zastúpenia. Chicago natiahlo svoju víťaznú sériu a úspešné boli aj mužstvá Jets, Flames a opäť i Golden Knights.

Kane, Crawford doviedli Blackhawks k výhre nad Wild

Richard Pánik sledoval tretí zápas po sebe len ako divák. Jeho Chicago v nedeľu zdolalo Minnesotu 4:1 a po návrate Coreyho Crawforda vyhralo už piaty zápas po sebe. Skúsený brankár k tomu pomohol 27 zákrokmi. Patrick Kane strelil dva góly, aby sa v historickom poradí klubu dostal medzi strelcami na piate miesto pred Dennisa Hulla. Už len jeden presný zásah ho pritom delí od hranice 300 gólov v NHL. Okrem neho sa z gólov tešili aj Tommy Wingels a Ryan Hartman, ktorý ukončil 17-zápasové suchoty. Wild nepomohol ani návrat obrancu Jareda Spurgeona. Čestný úspech zaznamenal v tretej tretine Matt Dumba. Alex Stalock kapituloval trikrát zo 45 striel, neprekonal ho iba Wingels, ktorý skóroval do prázdnej brány. Minnesota strelila v ostatných štyroch zápasoch len sedem gólov. „Chlapci sa dostávajú do šancí, a tak ich to už začína frustrovať,“ skonštatoval tréner Bruce Boudreau.

Kaneov gól číslo 299:

Hviezdy duelu: 1. P. Kane, 2. C. Crawford, 3. R. Hartman (všetci CHI)

Článok pokračuje pod reklamou

Jets zareagovali na dve prehry víťazstvom 4:0 nad Blues

Menej ako 24 hodín po tom, čo bol Winnipeg vynulovaný v St. Louis, sa kanadskému tímu podarila dokonalá odplata. „Zaslúžili sme si toto víťazstvo, pretože sme boli lepší aj v sobotu,“ povedal Connor Hellebuyck, ktorý zneškodnil všetkých 24 striel, aby s ôsmym čistým kontom kariéry doviedol Jets k výhre 4:0 nad Blues. O góly sa postarali Adam Lowry, Patrik Laine, Mark Scheifele a Josh Morrissey. „Stíhači“ si pripísali výhru po dvoch prehrách, no bola len druhá z ostatných siedmich duelov. V poslednej dobe sa nedarí ani St. Louis, ktoré prehralo tretí zápas z ostatných štyroch. Jake Allen predviedol 42 zákrokov deň po tom, čo jeho náhradník Carter Hutton zneškodnil všetkých 48 striel. „Čelili sme až príliš veľkému počtu striel. To nie sme my,“ lamentoval tréner Mike Yeo, ktorý mal späť v zostave Alexa Pietrangela. V zostave víťazného mužstva opäť nefiguroval Marko Daňo.

Hviezdy duelu: 1. J. Morrissey, 2. C. Hellebuyck, 3. P. Laine (všetci WPG)

Flames porazili rivala z Vancouveru jasne 6:1

Mark Giordano skóroval dvakrát, Sam Bennett zaznamenal gól a tri asistencie, Mark Jankowski gól a dve asistencie. Calgary najmä vďaka nim ukončilo trojzápasovú sériu prehier a porazilo zraneniami sužovaný Vancouver hladko 6:1. Matt Tkachuk a Micheal Ferland strelili zvyšné góly, zatiaľ čo náhradník David Rittich zneškodnil 16 striel a pripísal si tretiu výhru vo svojom štvrtom zápase. Českého brankára prekonal len Markus Granlund. Jacob Markström inkasoval päť gólov z 19 striel, Anders Nilsson urobil v tretej tretine 18 zákrokov. Canucks prehrali piaty zápas z posledných šiestich a prišli aj o útočníka Brocka Boesera, ktorý sa zranil. Oba tímy sa v základnej časti už nestretnú. Flames ovládli vzájomnú sériu s bilanciou 3-1-0.


Hviezdy duelu: 1. S. Bennett, 2. M. Giordano, 3. M. Jankowski (všetci CGY)

Haula rozhodol o výhre Vegas nad Panthers

Erik Haula strelil rozhodujúci gól v strede tretej tretiny a Vegas porazilo Floridu 5:2, aby sa posunulo do čela Pacifickej divízie. O góly nováčika NHL sa postarali aj Nate Schmidt, Colin Miller, Jonathan Marchessault a James Neal. Bývalý „Panter“ Marchessault pridal dve asistencie a Malcolm Subban urobil 16 zákrokov. Golden Knights majú doma bilanciu 13-2-1 a žiaden iný tím v Západnej konferencii nevyhral vo svojej aréne viac duelov. Radim Vrbata a Mike Matheson strelili góly Panthers, ktorí viedli v šiestej minúte už 2:0. James Reimer inkasoval štyri góly z 39 striel. Posledný gól zápasu strelil Neal do prázdnej brány.

Haulov rozhodujúci gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Marchessault, 2. C. Miller, 3. W. Karlsson (všetci VGK)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Pospíšil sa vyrovnal Tatarovi i Nemcovi. V dvoch ohľadoch viedol tím, v jednom aj celú NHL! Patrick Kane čelil otázke, ktorá zaujíma mnohých: Zostane v Detroite? Crosby bude hovoriť s Penguins o predĺžení zmluvyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies