Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Coyotes zdolali Capitals, v piatok uspeli aj Sabres, Panthers a Canadiens

V piatkovom programe NHL nemalo Slovensko zastúpenie. Odohrali sa štyri zápasy a dominanciu domácich narušil len Montreal, ktorý uspel v Calgary. Inak sa však tešili fanúšikovia v Buffale, Sunrise a Glendale.

Buffalo v tretej tretine rozhodlo o svojej výhre nad Flyers

Počas prvých dvoch tretín diváci v Buffale nevideli ani jeden gól. Potom ich prišlo rovno šesť v posledných 20 minútach. Potešujúce pre divákov bolo, že nakoniec viedli k výhre domáceho tímu 4:2 nad Philadelphiou. Ryan O’Reilly a Evander Kane poslali „šable“ do vedenia 2:0, potom Jack Eichel upravil stav dvoma gólmi do prázdnej brány. To sa pred ním nepodarilo žiadnemu hráčovi Sabres. Kontaktný gól pred ním strelil Michael Raffl a duel zdramatizoval aj Shayne Gostisbehere. Vznikla tak zaujímavá situácia, keď obaja brankári, Robin Lehner i Brian Elliott, duel, ktorý nerozhodli nájazdy, zhodne opúšťali s dvoma inkasovanými gólmi a s 33 zákrokmi. Elliott mal medzi nimi aj zneškodnenie trestného strieľania Evandera Kanea. Bol to pre neho zápas číslo 400. „Brian nám dal šancu, aby sme po dvoch tretinách mohli zachrániť zápas, ale to sa nám nepodarilo,“ poznamenal tréner Dave Hakstol, ktorého zverenci mali v tretej tretine streleckú prevahu 14:9.

Elliott zneškodnil trestné strieľanie:

Hviezdy duelu: 1. E. Kane (BUF), 2. R. Lehner (BUF), 3. B. Elliott (PHI)

Článok pokračuje pod reklamou

Huberdeau skóroval dvakrát pri výhre nad Wild

Matt Cullen odohral ako štvrtý aktívny hráč a 38. v histórii svoj 1 400. zápas v NHL. Nanešťastie, neskončil sa pre neho chceným víťazstvom. Minnesota síce dvakrát viedla po góloch Ryana Sutera a Daniela Winnika, no Floride sa zakaždým podarilo odpovedať. Vincent Trocheck a Jonathan Huberdeau vyrovnávali stav, Connor Brickley strelil víťazný gól a stav na 4:2 upravil gólom do prázdnej brány opäť Huberdeau. Ten divákov nadchol najmä prvým gólom, ktorý bol vskutku krásny. James Reimer zastavil 29 striel, kým Alex Stalock ich urobil o jeden viac. „Urobili sme pár chýb a oni ich potrestali. Potom zaostávate a dobiehate zápas. Tento zápas sme si zahodili sami,“ poznamenal tréner Wild Bruce Boudreau, ktorého mužstvo prehralo tretí zápas z ostatných štyroch. Florida vyhrala dva zápasy po sebe prvýkrát od konca novembra.

Huberdeauov prvý gól:


Hviezdy duelu: 1. C. Brickley, 2. J. Huberdeau, 3. V. Trocheck (všetci FLA)

Froese pomohol Canadiens k úspechu v Calgary

Byron Froese skóroval po prvýkrát za ostatných 22 mesiacov a pridal asistenciu, aby pomohol Montrealu k úspechu na ľade Calgary 3:2. Nicolas Deslauriers a Brendan Gallagher tiež skórovali, zatiaľ čo Carey Price vo svojom 12. štarte po sebe urobil 21 zákrokov. Od jeho návratu majú Canadiens bilanciu 8-3-1. Froese, ktorý neskóroval od 20. februára 2016, má v ôsmich decembrových dueloch na konte sedem bodov. Flames prehrávali už 0:3 predtým, ako prehru zmiernili v tretej dvadsaťminútovke Micheal Ferland a Matthew Tkachuk. Mike Smith opustil duel s 32 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. B. Froese (MTL), 2. S. Bennett (CGY), 3. B. Gallagher (MTL)

Série končia: Keller rozhodol o výhre Coyotes nad Capitals

Clayton Keller skóroval 27 sekúnd pred koncom predĺženia, aby Arizona porazila Washington 3:2 v zápase, v ktorom dvakrát prehrávala. Pre Kellera to bol prvý gól v predĺžení v kariére a druhý bod v zápase. Christian Dvorak a Christian Fischer dvakrát vyrovnávali stav, druhý menovaný 61 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Scott Wedgewood pomohol k cennému skalpu a k ukončeniu sedemzápasovej série prehier len 15 zákrokmi. Capitals posielali do vedenia T.J. Oshie a Jevgenij Kuznecov. Philipp Grubauer čelil 27 strelám. Tím z hlavného mesta USA prišiel o sériu štyroch výhier. Menej striel na bránu v tejto sezóne ešte nevyslal. V Glendale sa mu nedarí. Od roku 2008 prehral šesť duelov zo siedmich.

Hviezdy duelu: 1. C. Keller, 2. Ch. Dvorak, 3. Ch. Fischer (všetci ARI)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies