Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Mohol by byť Tomáš Tatar vymenený?

Slovenský útočník Tomáš Tatar podpísal v lete lukratívnu zmluvu s Detroitom. Jeho produktivita však zatiaľ nezodpovedá druhému najdrahšiemu útočníkovi tímu. Preto by sa mohol niekto pýtať, či sa ho Red Wings nepokúsia vymeniť skôr ako začne platiť jeho klauzula o nemožnosti výmeny.

Dvadsaťsedemročný Dubničan odohral v tejto sezóne 34 zápasov, v ktorých strelil desať gólov a nazbieral 16 bodov. V tíme mu patrí tretia pozícia medzi strelcami a siedma v bodovaní.

Tatar bude mať v budúcej sezóne plnú klauzulu o nevymeniteľnosti, ktorá bude účinná do februára 2020. Odvtedy až do konca zmluvy bude obmedzená a umožní mu vymenovať 15 tímov, do ktorých by nechcel byť vymenený.

Mohol by ho teda generálny manažér Ken Holland vymeniť predtým, ako začne klauzula platiť? Na túto otázku dáva odpoveď odborník na Red Wings, Ansar Khan z MLive.

„Pochybujem, že vymenia Tatara po tom, čo s ním v lete podpísali štvorročnú zmluvu za 21,2 milióna dolárov. Vedel by som si skôr predstaviť, že sa v určitom bode pokúsia vymeniť Nyquista (ktorý má klauzulu o nevymeniteľnosti), pretože môže byť v roku 2019 neobmedzeným voľným hráčom. Neviem však, či to bude ešte v tejto sezóne,“ konštatuje zámorský expert.

Nyquist momentálne zarába o 750 000 dolárov menej ako šesťmiliónový Tatar. V 34 zápasoch strelil rovnaký počet gólov (10) a získal o bod viac (17).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies