Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Reprezentácia

Bodák: Mali sme hrať v semifinále. Chýbalo nám trochu šťastia


Slovensko opúšťa majstrovstvá sveta hráčov do 20 rokov so vztýčenou hlavou. Síce sa tímu Ernesta Bokroša nepodaril veľký úspech, ale až na jednu výnimku podával veľmi dobré výkony. O to viac mrzela štvrťfinálová prehra 2:3 so Švédskom.


„Ťažko sa mi hodnotí takéto stretnutie… Musím povedať, že som spokojný s výkonmi hráčov, ale nie s výsledkom. Naozaj sme dnes boli blízko, žiaľ, nevyšlo nám to,“ povedal Bokroš pre SZĽH.

Mladí Slováci držali s favoritom zápasu krok a vypracovali si niekoľko šancí, ktoré sa gólom neskočili. Dve strely opečiatkovali bránkovú konštrukciu a tímu ušiel úvod druhej tretiny, keď inkasoval už po deviatich sekundách hry prvý gól zápasu.

„Snažili sme sa hrať najlepšie ako vieme a myslím si, že sme tak aj hrali. Chýbalo nám len trochu šťastia,“ skonštatoval obranca Martin Bodák pre web IIHF.

Článok pokračuje pod reklamou

Mladí Slováci vstupovali do tretej tretiny len s jednogólovou stratou a snahou o vyrovnanie. Veľká príležitosť prišla po dvoch fauloch Švédov. Presilovka piatich proti trom však zostala nevyužitá.

„Snažili sme sa prihrávať a strieľať čo najčastejšie to išlo. Ja som vystrelil a zlomil si hokejku, takže to bolo tiež nešťastné. Zahrali sme to dobre, len sme nestrelili gól,“ poznamenal Bodák.

Bodák opustil duel s dvoma gólmi a stal sa jedným z troch najlepších hráčov Slovenska na turnaji. Zvyšnými boli brankár Roman Durný a útočník Samuel Buček. „Bokrošovci“ skončia na konečnom siedmom mieste, keď z piatich duelov vyhrali dva. Vrcholom bola nečakaná výhra nad USA.

„V zápase proti Kanade sme nehrali dobre. Boli sme trochu vystrašení alebo niečo také. Inak však bola naša hra celkom dobrá. Som spokojný a hrdý na náš tím. Myslím si, že sme mali hrať v semifinále, ale aj taký je hokej,“ doplnil Bodák.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies