Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Edmonton porazil Colorado, Budaj opäť nenadchol

V troch nočných zápasoch sa predstavili štyria slovenskí hokejisti. Do kanadského bodovania sa nezapísal ani jeden a Peter Budaj nedokázal potešiť fanúšikom aspoň jeho úspešným pôsobením v bráne Avs.

Colorado 72, jeho súperi 39. To je vyjadrenie streleckej výhody Avalanche v prvých dvoch stretnutiach sezóny. A zápasová bilancia? Žiadna výhra, dve prehry. Predsezónne skeptické názory na brankársku situáciu v Colorade Peter Budaj ešte nedokázal odvrátiť. V nočnom zápase proti Edmontonu pokračoval v nevýrazných výkonoch a z 19 striel inkasoval 3 góly. Oilers sa tešili z víťazstva 3:2 vďaka dvom gólom Dustina Pennera. Ten víťazný prišiel 5,4 sekundy pred koncom tretej tretiny, keď sa puk odrazil od Pennerovej korčule priamo medzi Budajove nohy. „Musím nájsť spôsob, ako pomôžem tímu vyhrávať zápasy. Musím nájsť spôsob ako urobiť zákrok, keď to tím najviac potrebuje,“ povedal po zápase Peter Budaj. Jeho spoluhráč Marek Svatoš odohral 15 minút a na bránu Oilers vyslal jednu strelu. Z víťazstva sa tešil obranca Ľubomír Višňovský, ktorý vo svojej súťažnej premiére v drese Oilers odohral skoro 25 minút. Ani on sa do bodovania nezapísal, bol však najvyťažovanejším hráčom zápasu. Bol to už jeho 500. zápas v NHL.

V akcii sa predstavil aj útočník Michal Handzuš. Do kanadského bodovania s avšak ani on nedokázal zapísať. Nepodarilo sa to ani jeho spoluhráčom, ktorí podľahli San Jose 0:1. Čisté konto vychytal v bráne Sharks Brian Boucher. Jediný gól stretnutia dosiahol v 30. minúte Lukáš Kašpar.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Peter Budaj (COL) 16/19 - - - - - -
Marek Svatoš (COL) 14:58 0 0 0 0 1 0
Ľubomír Višňovský (EDM) 24:50 0 0 0 0 0 0
Michal Handzuš (LAK) 16:30 0 0 0 0 0 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies