Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Pospíšil má za sebou zápas top nádejí USHL

V americkom Tri-City sa v utorok odohral zápas, v ktorom sa stretli najväčšie nádeje stredoškolskej USHL. Do duelu bol pritom nominovaný aj slovenský útočník Martin Pospíšil. Ako sa mu darilo?

Zvolenský rodák si obliekol dres Výberu západu, ktorý podľahol Výberu východu 3:4. Víťazné mužstvo v zápase viedlo 2:0, ale v záverečných ôsmich minútach muselo otáčať stav z 2:3.

Ani v jednom z trojice gólov Výberu západu nemal Pospíšil prsty. Nebodoval, ale pripísal si jednu strelu na bránu. Zostal verný aj svojej povesti a ako najvylučovanejší hráč ligy nazbieral 12 trestných minút. V tretej tretine dostal menší i osobný trest za narazenie protihráča zozadu.

Osemnásťročný Pospíšil bežne hráva za tím Sioux City Musketeers. V prvých 24 zápasoch strelil jeden gól, pridal sedem asistencií a nazbieral 131 trestných minút.

Zápas top nádejí USHL má šesťročnú tradíciu. Od konania toho prvého bolo draftovaných tímami NHL 76 hráčov, ktorí si v ňom zahrali. Pospíšil dostal v predsezónnom hodnotení nedraftovaných hráčov od Centrálnej skautingovej agentúry hodnotenie B, ktoré sa dáva hráčom s potenciálom draftovania v 2. alebo 3. kole.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies