Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Plamene zničili Tampu, uspeli aj Sabres a Hurricanes

V troch štvrtkových zápasoch sa slovenskí hokejisti nepredstavili. Marek Hrivík opäť len z tribúny sledoval ďalšie víťazstvo Calgary, ktoré tentokrát porazilo Tampu. Z výhier sa tešili aj Buffalo a Carolina.

Flames potvrdili formu aj proti Tampe. Porazili ju 5:1

Calgary potvrdilo formu, päť rozdielnych hráčov skórovalo a kanadský tím dokázal poraziť aj ligového lídra na jeho ľade. Mike Smith urobil 33 zákrokov, Johnny Gaudreau strelil víťazný gól a pridal asistenciu, aby „Plamene“ uspeli v Tampe 5:1 a predĺžili si víťaznú sériu na päť zápasov. Gaudreau skóroval po 10-zápasových suchotách. Do čierneho sa trafili aj Micheal Ferland, Sam Bennett, Mark Jankowski a Matt Tkachuk. Andreja Vasilevského prekonali z 24 striel. Jediný gól Lightning strelil Brayden Point, ktorý v úvode druhej tretiny vyrovnával stav na 1:1. Cedric Paquette nepremenil v druhej tretine trestné strieľanie. Floridský tím neprišiel vo štvrtok len o body. V druhej tretine sa mu zranil hviezdny obranca Victor Hedman.


Víťazný gól šikovného Gaudreaua:

Hviezdy duelu: 1. M. Jankowski, 2. J. Gaudreau, 3. M. Smith (všetci CGY)

Článok pokračuje pod reklamou

Ullmark, Okposo doviedli Buffalo k výhre 3:1 nad Columbusom

Linus Ullmark odchytal svoj prvý zápas v NHL v tejto sezóne a predviedol v ňom 44 zákrokov. Kyle Okposo strelil so šťastím víťazný gól a pridal prihrávku, aby nakoniec Buffalo porazilo Columbus 3:1 a ukončilo sériu piatich prehier po sebe. Prvý gól Sabres strelil Benoit Pouliot a poistku do prázdnej brány pridal Jack Eichel. Ullmark bol na dobrej ceste za čistým kontom, ktoré mu zničil v 54. minúte Artemij Panarin. Švéd dovtedy chytil 39 striel. Jeho náprotivok, Sergej Bobrovskij, opustil duel s 26 zákrokmi. Columbusu nepomohol ani návrat Alexa Wennberga, ktorý predtým vynechal osem zápasov pre problémy s chrbtom. Tím z Ohia v ostatných šiestich dueloch strelil len sedem gólov v normálnom hracom čase a dvakrát bol vynulovaný. „Dnes sme na brankára pálili z veľkej diaľky. Nemali sme žiadne dorážky. Ullmark je robustný brankár a chytil všetko, čo videl,“ poznamenal obranca Blue Jackets Zach Werenski.

Čestný úspech, ktorý stál za to:

Hviezdy duelu: 1. L. Ullmark, 2. K. Okposo, 3. J. Eichel (všetci BUF)

Hurricanes po svojom predaji porazili Capitals 3:1

V historicky významný deň sa Hurricanes postarali o to, aby vyhrali. Victor Rask strelil víťazný gól v tretej tretine, Scott Darling zlikvidoval 26 striel a Carolina uspela vo Washingtone 3:1 len niekoľko hodín po tom, čo ju odkúpil dallaský miliardár Tom Dundon. „Je to vzrušujúce. Všetci sme mali šancu stretnúť ho. Vyzerá ako skvelý človek. Má veľa veľkých plánov,“ povedal Darling, ktorý vyhral prvýkrát od 16. decembra. Jordan Staal skóroval v oslabení, Sebastian Aho sa trafil do prázdnej brány a víťazstvo bolo dôležité aj z hľadiska boja o play-off – tím nahradil Pittsburgh na pozícii druhej divokej karty a so zápasom k dobru. O jediný gól Capitals sa postaral Lars Eller, ktorý skóroval v treťom zápase po sebe. Braden Holtby zastavil 30 striel. Jeho tím prehral doma po prvýkrát od 30. novembra (10-zápasová víťazná séria).

Ovečkin predviedol svoje schopnosti pri spracovaní puku:

Hviezdy duelu: 1. S. Darling (CAR), 2. V. Rask (CAR), 3. L. Eller (WSH)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies