Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Mohol by Hedmana nahradiť v zápase hviezd Chára?

Jozef Struhár  
13.01.2018

Tím Tampa Bay Lightning dostal ranu, keď sa dozvedel o niekoľkotýždňovej absencii svojho hviezdneho obrancu Victora Hedmana. O neho však príde aj zápas hviezd. Kto by ho mohol nahradiť? Možno aj slovenský bek Zdeno Chára.

Jedno je jasné – náhradník musí pochádzať z Atlantickej divízie. V nej hráva aj štyridsaťročný trenčiansky rodák, ktorého medzi štyroch najväčších adeptov na nahradenie Hedmana zaradil Josh Beneteau z kanadskej televízie Sportsnet.

Pochopiteľne, odborník hneď poukázal na súťaž o najtvrdšiu strelu, v ktorej Chára vždy žiaril a i v tomto roku by ju okorenil, najmä ak pre zranenie chýba aj Shea Weber.

„Chára ja ďaleko od svojich najlepších rokov a v tejto sezóne má len tri góly a 11 bodov. Pravdepodobne by nebol najužitočnejším hráčom pre formát troch proti trom, ale bolo by cool vidieť ho v súťažiach zručností,“ napísal.

Článok pokračuje pod reklamou

Ak by v Bostone nebol dostupný Chára, mohol by sa exhibície zúčastniť jeho partner Charlie McAvoy. Ten má síce len 19 rokov a nepatrí medzi najžiarivejších obrancov, ale je mimoriadne spoľahlivý a má aj dobré ofenzívne zručnosti.

Priamo z Tampy by Hedmana podľa Beneteaua mohol nahradiť aj jeho spoluhráč Michail Sergačov. Je tiež iba nováčikom, ale v Atlantickej divízii sú len traja produktívnejší obrancovia a v celej NHL len traja strelili viac gólov.

Posledným adeptom v zozname je Morgan Rielly z Toronta, ktorý je v strede svojej kariéry a jeho meno sa skloňovalo aj s potenciálnou olympijskou účasťou. V tejto sezóne ho už len šesť bodov delí od osobného maxima a len samotný Hedman je v divízii produktívnejší.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies