Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Domingue na konci pôsobenia v Arizone takmer ukončil kariéru

Momentálne náhradný brankár Tampy Bay, Louis Domingue, si zaspomínal na posledné dni svojho pôsobenia v tíme Arizona Coyotes. A nebolo to vskutku nič príjemné.

Domingue musel v októbri zaskakovať za zraneného Anttiho Raantu a nedarilo sa mu. Arizona ho tak umiestnila na waiver listinu a keď si ho z nej nikto nestiahol, poslali ho „Kojoti“ do Tucsonu z AHL. Tam však šancu chytávať nemal dostať. Situácia začala byť zaujímavá.

„Chceli, aby som bol doma, kým ma vymenia alebo nájdu pre mňa iné miesto. Dobrý týždeň a pol som bol bez ľadu a posilňovne, bez žiadnej podpory od tímu. Bol som len doma a čakal na telefonát, prezradil Domingue pre Lightning Power Play Podcast.

Povedali mi, aby som si objednal vlastný ľad. A tak sa stalo. Zavolal som môjmu starému priateľovi Shaneovi Doanovi a on popoludní prišiel za mnou na ľad aj so svojím synom. Objednal som si ľad aj v strede noci, len aby som si zastrieľal a pokorčuľoval sa, pretože som bol už unavený z toho, že som bol stále doma.“

Článok pokračuje pod reklamou

Domingue odmietol preradenie do ECHL a Coyotes mali v nižšej AHL už trio brankárov. Situácia bola pre neho nakoniec taká frustrujúca, že začal myslieť na to, že by v 25 rokoch mohol byť blízko ku koncu svojej kariéry. Nádej mu dávala olympijská účasť.

„Ak by ste mi zavolali pred mesiacom a pol, tak som už v mojej hlave smeroval do Európy. Snažili sme sa vyriešiť výstupnú klauzulu, ktorá by mi umožnila odchod do Európy. Zavolal som lige s tým, že som sa snažil ísť na olympiádu. Hľadal som odpovede. A ak mám byť úprimný, takmer som to vzdal. Takmer som ukončil kariéru,“ priznal Dominque.

Domingue nakoniec do Európy neodišiel. Riešenie jeho problému prišlo 18. novembra, keď bol vymenený do Tampy Bay. Smeroval síce na „farmu“, ale po zranení Petra Budaja dostal aj šancu v prvom tíme. Znovu pritom našiel radosť z hokeja. „Rozdiel bol viditeľný ihneď. Toto je organizácia, v ktorej sa prehry neakceptujú,“ doplnil.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies