Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 3. tr.
COL
2
NYR
2
po 2. tr.
ARI
6
NSH
3
po 2. tr.
SEA
1
ANA
0
po 2. tr.
VAN
1
DAL
1
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Tatar efektne premenil nájazd a tešil sa z výhry, Toronto uzemnilo Islanders

V troch stredajších zápasoch sa predstavil jeden Slovák. Tomáš Tatar nebodoval, ale premeneným nájazdom pomohol k výhre Detroitu. Z triumfov sa tešili aj Toronto a Washington.

Abdelkader, Daley doviedli Detroit k výhre nad Sharks

Detroit privítal naspäť vo svoje zostave troch hráčov. Dvaja z nich boli kľúčoví pri ceste za víťazstvom 2:1 nad San Jose. Trevor Daley otvoril v tretej tretine skóre zápasu a Justin Abdelkader neskôr premenil v siedmej sérii rozhodujúci samostatný nájazd. V nájazdoch ukážkovo uspel aj Tomáš Tatar. Slovenský útočník inak nebodoval. Odohral 15 a pol minúty a prezentoval sa jedným streleckým pokusom. Petr Mrázek pomohol k triumfu 30 zákrokmi a v siedmej sérii nájazdov vychytal krajana Tomáša Hertla, aby spečatil výhru. Prekonal ho len Kevin Labanc v 56. minúte. Martin Jones robil, čo mohol. Duel opustil so 43 zákrokmi, ale štvrtú prehru Sharks neodvrátil. „V prvej tretine sme nepôsobili skvelo, ale ako zápas pokračoval, boli sme lepší. Myslím si, že sme urobili veľa dobrých vecí a tieto dva body sme si zaslúžili,“ skonštatoval po zápase tréner Detroitu Jeff Blashill.


Abdelkaderov rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. J. Abdelkader (DET), 2. P. Mrázek (DET), 3. M. Jones (SJS)

Článok pokračuje pod reklamou

Andersen a debutoví strelci pomohli Torontu k výhre nad Islanders

Obranca Justin Holl prišiel do Air Canada Centre len pár hodín pred začiatkom stredajšieho zápasu. Z pôvodného voľného dňa tu bol čas na jeho debut v NHL. Strelil v ňom gól, aby pomohol k výhre Toronta 5:0 nad Islanders, tretej v sérii. Nebol však jediným debutovým strelcom duelu. Gól a asistenciu zaznamenal aj obranca Travis Dermott. Do čierneho sa trafili tiež Kasperi Kapanen, Auston Matthews a Mitch Marner. Svoje štvrté čisté konto v sezóne vychytal Frederik Andersen, ktorý zneškodnil 28 striel. Jeho náprotivok, Thomas Greiss, mal viac práce – zastavil 45 z 50 striel. Islanders prehrali piaty zápas z posledných siedmich. „Úroveň našej hry je skutočne neakceptovateľná. Takýmto spôsobom veľa zápasov nevyhráme,“ lamentoval po zápase John Tavares. Do zostavy oboch tímov sa vrátili zranení hráči. „Isles“ privítali naspäť útočníka Andrewa Ladda, Maple Leafs obrancu Nikitu Zajceva.


Hviezdy duelu: 1. T. Dermott, 2. J. Holl, 3. F. Andersen (všetci TOR)

Washington otočil zápas proti Philadelphii

Washington prehrával po prvej tretine o dva góly, ale v druhej časti hry sa mu podarilo stav zvrátiť, keď sa dvakrát v rozmedzí 47 sekúnd presadil Chandler Stephenson a neskôr využil presilovku Andre Burakovsky. V tretej si Capitals vedenie ešte vylepšili a nakoniec porazili Philadelphiu pomerom 5:3. Víťazný gól nakoniec strelil v presilovke T.J. Oshie, ktorý skóroval prvýkrát od 22. decembra. Strelecky sa presadil aj Devante Smith-Pelly. Braden Holtby pomohol k výhre 27 zákrokmi. Puk vyťahoval z brány po góloch Nolana Patricka, Travisa Konecnyho a Jakuba Voráčka. Michal Neuvirth inkasoval päť gólov z 20 striel, Alex Lyon následne zastavil všetkých päť striel pri svojom premiérovom pobyte v bráne. Vo štvrtok by mohol zažiť svoj prvý štart v NHL.


Stephenson strelil dva rýchle góly po sebe:

Hviezdy duelu: 1. C. Stephenson, 2. L. Eller, 3. T. Oshie (všetci WSH)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (DET) 15:25 0 0 0 0 0 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies