Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Tatar rozhodol zápas ako jeho prvá hviezda

V deviatich nedeľných zápasoch NHL hrali opäť aj traja Slováci. Tomáš Tatar ukončil strelecké suchoty a dvoma gólmi zariadil výhru Detroitu ako prvá hviezda duelu. Jaroslav Halák napriek dobrému výkonu prehral. Sidney Crosby dosiahol veľký míľnik.

Tatar strelecky ožil a rozhodol o výhre Detroitu vo Washingtone

Tomáš Tatar ukončil osemzápasové strelecké a trojzápasové bodové suchoty dvoma gólmi, 13. a 14. v sezóne. Prvým posielal Detroit v závere druhej tretiny do vedenia 4:1, ktoré domáci Washington v tretej tretine zmazal. V tretej minúte predĺženia však slovenský útočník opäť predviedol svoje schopnosti a rozhodol o výhre 5:4, ktorá znamenala koniec série troch prehier. Počas 16 a pol minúty na ľade si pripísal aj dve „plusky“, štyri strely, bodyček a blok. Z jeho spoluhráčov skórovali Justin Abdelkader, Luke Glendening a Anthony Mantha. Frans Nielsen, Dylan Larkin i Nick Jensen dvakrát asistovali, kým Jimmy Howard urobil 23 zákrokov. Prekonali ho dvojbodový Alex Ovečkin a Nicklas Bäckström v presilovkách, ako aj Brett Connolly a Dmitrij Orlov. Jay Beagle a John Carlson získali po dve prihrávky, Braden Holtby opustil zápas s 24 zákrokmi. Bäckström vynútil predĺženie 17 sekúnd pred jeho koncom. Capitals prišli o krátku sériu dvoch výhier. Detroitu sa zranil Trevor Daley, kým Mike Green odohral v jeho drese 200. duel.

Tatarov 13. a 14. gól sezóny:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. T. Tatar (DET), 2. N. Bäckström, 3. J. Beagle (obaja WSH)

Halák si pripísal ďalšiu prehru. Islanders nestačilo ani dvojgólové vedenie

Slovenský brankár Jaroslav Halák robil, čo mohol, ale nakoniec jeho 39 zákrokov na víťazstvo nestačilo. Nestačilo ani vedenie 2:0. Mark Jankowski totiž strelil v presilovke kontaktný gól a o zvrat v tretej tretine sa postaral dvoma gólmi Matthew Tkachuk. K víťazstvu Calgary 3:2 nad Islanders pomohol aj Mike Smith, ktorý predviedol 23 zákrokov. Dve sekundy pred koncom sa zranil, a tak sa do brány postavil aj David Rittich. Žiadnej strele už nečelil. Smitha prekonali Casey Citzikas a Anthony Beauvillier. Islanders viedli o dva góly ešte v 30. minúte zápasu. Nakoniec prehrali tretí zápas z ostatných štyroch. Flames majú lepšiu formu a vyhrali štvrtý duel z ostatných piatich. Marek Hrivík opäť nenastúpil. V zostave však nechýbal obranca Travis Hamonic, ktorý sa vrátil do New Yorku po prvýkrát od letnej výmeny. Diváci ho privítali vrúcne a Islanders nezabudli ani na spomienkové video.


Halákov skvelý zákrok proti Tkachukovi:

Hviezdy duelu: 1. M. Tkachuk (CGY), 2. M. Jankowski (CGY), 3. C. Cizikas (NYI)

Boston sa vrátil na víťaznú koľaj, New Jersey opäť prehralo

Torey Krug skóroval v oslabení aj v presilovke, Adam McQuaid strelil víťazný gól a Boston uspel v New Jersey 5:3. Tim Schaller tiež skóroval v oslabení a poistku do prázdnej brány pridal Patrice Bergeron. K piatej výhre z posledných šiestich a desiatej z posledných 12 zápasov pomohol aj Anton Chudobin, ktorý predviedol 35 zákrokov. Devils boli aktívnejší, ale nakoniec štvrtú prehru v rade neodvrátili. Miles Wood, Taylor Hall a Kyle Palmieri sa postarali o góly, Travis Zajac nepremenil trestné strieľanie. V bráne Devils stál Eddie Läck, ktorý vo svojom prvom štarte v drese New Jersey inkasoval štyri góly z 26 striel. Dvakrát ho ohrozil aj Zdeno Chára, ktorý odohral 26 minút a ďalšie dve strávil za nedovolené bránenie na trestnej lavici. Pripísal si aj dva mínusové body. Do zostavy Bruins sa vrátil krídelník Noel Acciari.

Hviezdy duelu: 1. A. McQuaid (BOS), 2. T. Hall (NJD), 3. T. Krug (BOS)

Crosby, Murray doviedli Penguins k výhre v St. Louis

Sidney Crosby strelil dva góly, vrátane jeho 400. v kariére, Matt Murray zastavil 33 striel a Pittsburgh vyhral v St. Louis 4:1. Ukončil sériu troch prehier na súperových klziskách. Crosby odpovedal na vedúci gól Kylea Brodziaka z úvodu druhej tretiny už po 21 sekundách. V tretej tretine skórovali okrem neho aj dvojbodový Bryan Bust a Riley Sheahan, kým Dominik Simon dvakrát asistoval. Jake Allen opustil duel s 19 zákrokmi. Crosby, ktorý spečatil triumf strelou do prázdnej brány, sa stal len tretím hráčom so 400 gólmi v drese Penguins. Zápas bol významný aj pre Paula Stastnyho, pre ktorého bol 800. v NHL. Jeho niekdajší spoluhráč Ryan Reaves zažil prvý návrat do St. Louis, kde ho fanúšikovia vrelo privítali.


Hviezdy duelu: 1. S. Crosby, 2. M. Murray, 3. J. Malkin (všetci PIT)

Markström, Boucher nasmerovali Canucks k jasnej výhre nad Stars

Jacob Markström zneškodnil 30 striel a so svojím druhým čistým kontom v sezóne i v kariére doviedol Vancouver k jasnej výhre 6:0 na ľade Dallasu. Reid Boucher strelil svoje prvé dva góly v sezóne, prvým otvoril skóre už po dvoch minútach hry. Do čierneho sa potom trafili aj Jake Virtanen, Thomas Vanek, Bo Horvat a Erik Gudbranson. Viac gólov Canucks v tejto sezóne ešte nestrelili. Stars, ktorí vyhrali predošlých päť zápasov, nevyužili šancu nahradiť na treťom mieste Centrálnej divízie St. Louis. Proti Vancouveru mali pritom bilanciu 13-0-1 v predošlých 14 vzájomných dueloch. Ben Bishop inkasoval štyri góly z 20 striel, Kari Lehtonen následne kryl 19 striel.

Hviezdy duelu: 1. R. Boucher, 2. J. Virtanen, 3. J. Markström (všetci VAN)

Colorado udržalo vedenie a zdolalo Buffalo 5:4

Colorado malo v prvých 50 minútach plne pod kontrolou zápas proti Buffalu, ale záverečná desaťminútovka sa mu mohla vypomstiť. Avalanche viedli 5:2, ale tri minúty pred koncom bol stav 5:4 a Sabres boli blízko k vyrovnaniu. Nakoniec sa však už skóre nezmenilo. Víťazný gól tak napokon strelil Gabriel Bourque, pred ktorým skórovali aj Alex Kerfoot, Matt Nieto, Colin Wilson a Tyson Jost. Jonathan Bernier kryl 28 striel a recept na neho našli Benoit Pouliot, Casey Nelson, Ryan O’Reilly a Evander Kanes. Robin Lehner opustil duel s 22 zákrokmi. Colorado strelilo jeden gól v oslabení (Nieto), Buffalo dokonca dva (Pouliot a Nelson). Denverská organizácia odohrala vonku svoj 1 500. duel v histórii a nasledujúci bude celkovo 3 000. v NHL. Započítava sa do toho aj éra Nordiques. Wilsonov gól bol jeho 100. v NHL, O´Reilly dosiahol métu 400 bodov.


Hviezdy duelu: 1. C. Wilson (COL), 2. R. O'Reilly (BUF), 3. G. Bourque (COL)

Lundqvist doviedol Rangers k výhre vo Winnipegu

Henrik Lundqvist zastavil 37 striel a Jimmy Vesey strelil v 57. minúte rozdielový gól pri návrate do akcie po trojzápasovej absencii, aby New York Rangers uspel na ľade Winnipegu pomerom 3:1. Nikolaj Ehlers poslal Jets do vedenia už po 66 sekundách hry, ale Mats Zuccarello v závere prvej tretiny vyrovnal stav. Michael Grabner spečatil druhý triumf po sérii štyroch prehier strelou do prázdnej brány. V nej stál predtým Connor Hellebuyck, ktorý čelil 27 strelám. V druhej tretine chytil všetkých 18 pokusov Rangers, ktorí zdolali kanadský tím tretíkrát v sérii. Jets prehrali druhý zápas po sebe doma i celkovo. Nedohral ho Cody McLeod po bitke s Mattom Hendricksom. Marko Daňo bol opäť zdravým náhradníkom.

Hviezdy duelu: 1. H. Lundqvist (NYR), 2. C. Hellebuyck (WPG), 3. M. Zuccarello (NYR)

Flyers si predĺžili víťaznú sériu v Las Vegas

Sean Couturier zaznamenal gól a dve asistencie, Michal Neuvirth kryl 38 striel a Philadelphia zvíťazila v Las Vegas 4:1. Andrew MacDonald, dvojbodový Claude Giroux a Radko Gudas tiež skórovali a Travis Konecny dvakrát asistoval pri štvrtej výhre Flyers celkovo a tretej na ľade súpera. Gudas trafil v závere prázdnu bránu, v ktorej Marc-Andre Fleury čelil iba 17 strelám. Neuvirtha ako jediný prekonal Brayden McNabb, ktorý otváral skóre duelu. Couturier si stanovil nové osobné maximá v počte gólov, asistencií i bodov v jednej sezóne. Vegas prehralo vôbec prvýkrát dva domáce zápasy po sebe.

Hviezdy duelu: 1. S. Couturier (PHI), 2. B. McNabb (VGK), 3. M. Neuvirth (PHI)

Sharks otočili kalifornské derby s Ducks

Joe Pavelski i Logan Couture uspeli v samostatných nájazdoch, čím rozhodli o víťazstve San Jose 3:2 na ľade štátneho rivala v Anaheime. Couture mal prsty aj v oboch góloch Sharks v riadnom hracom čase, keď najskôr znížil stav na 1:2 a potom prihral Timovi Meierovi na vyrovnávajúci gól 54 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Martina Jonesa prekonali z 27 striel dvojbodový Ondřej Kaše a Cam Fowler. Nick Ritchie dvakrát asistoval a John Gibson predviedol 37 zákrokov. Nechytil však ani jeden nájazd, kým Jones oba. Ducks prišli o sériu troch domácich výhier, no bodovali v treťom zápase po sebe. Pre Kevina Bieksu bol 800. v kariére.

Coutureov víťazný nájazd:

Hviezdy duelu: 1. T. Meier (SJS), 2. O. Kaše, 3. J. Gibson (obaja ANA)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYI) 39/42 (92,9 %) - - - - - - -
T. Tatar (DET) 16:28 2 0 2 +2 0 4 1
Z. Chára (BOS) 26:07 0 0 0 -2 2 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies