Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Video

Video: Meier knockoutoval Wedgewooda ranou do hlavy

Brankár Arizony Scott Wedgewood nedochytal utorkový zápas v San Jose po tom, čo mu útočník Timo Meier zasadil tvrdý úder do hlavy. Chcel síce pokračovať, ale zastavili ho pozorovatelia otrasov mozgu.

Wedgewooda zasiahol Meier ramenom do hlavy v úvode tretej tretiny tak, že si ju ešte udrel o bránkovú konštrukciu. Chvíľu sedel na ľade aj s tímovým lekárom, potom vstal a chcel chytať ďalej. Pozorovatelia pre prípady otrasu mozgu ho však stiahli z hry.

Coyotes oficiálne informovali, že Wedgewood utrpel zranenie v hornej časti tela. Zrejme však musel iba prejsť protokolom a mal by byť v poriadku. Do zrážky s Meierom chytil 28 z 29 striel a významne prispel k výhre 2:1. Duel odchytal Antti Raanta.


Ťažko povedať, či bol Meierov zákrok iba výsledkom súboja s Niklasom Hjalmarssonom bez akéhokoľvek zámeru. Čo si o ňom myslíte vy?




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies