Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Tolvanen žiari aj na olympiáde. Sezónu by mohol dohrať za Predators

Jozef Struhár  
18.02.2018

Tím Nashville Predators by sa rád pred play-off posilnil ešte o krídelníka. Ak by však neurobil pre jeho zisk výmenu, nebuďte prekvapení. V zálohe má totiž jedného šikovného mladíka z Fínska.

Eeli Tolvanen dokonca len v 18 rokoch uchvacuje v Kontinentálnej hokejovej lige a vo veľkom štýle vstúpil aj do olympijského turnaja. V prvých dvoch zápasoch strelil tri góly a pridal tri asistencie.

Už skôr počas sezóny sa generálny manažér Predators David Poile nechal počuť, že by v závere sezóny mohol dať mladíkovi šancu v prvom tíme. A to platí aj dnes.

V posledných týždňoch sa začalo špekulovať o tom, že Nashville je v hre o Ricka Nasha. Aby ho získal, mohol by do New Yorku poslať balík, v ktorom by bol aj Tolvanen. Chris Johnston si však nevie predstaviť, že by sa ho Predators vzdali.

Naopak, expert z televízie Sportsnet tvrdí, že medzi Predators a hráčovým agentom už došlo k diskusii o podpise vstupnej zmluvy po tom, čo jeho Jokerit vypadne v KHL z play-off. Po podpise by priletel do zámoria a dostal by šancu.

Tolvanen, ktorý bol vlani draftovaný až z 30. miesta, odohral vo svojej prvej sezóne v KHL zatiaľ 47 zápasov, v ktorých strelil 17 gólov a nazbieral 34 bodov. A to všetko v spomínanom veku 18 rokov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies