Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Ken Holland ako generálny manažér Seattlu?

Po rozšírení Národnej hokejovej ligy o Las Vegas je na ceste na ligovú mapu aj tím zo Seattlu. Ak dostane zelenú, jednou z prvých úloh bude nájsť generálneho manažéra. A už sa črtajú prví adepti.

Post generálneho manažéra v novom tíme NHL je tradične vhodný pre odvážne duše, no George McPhee a jeho Golden Knights ukazujú, že v súčasnej lige nemusí byť zlé začínať s budovaním tímu od nuly.

Preto by mohla byť táto pozícia v Seattli lákavá a medzi adeptmi by mohlo byť niekoľko známych mien. Nick Kypreos z televízie Sportsnet pritom na vrchol zoznamu radí Kena Hollanda, ktorý je momentálne generálnym manažérom Detroitu.

„Kenny Holland je možnosťou. Jeho kontrakt na konci ročníka vyprší a žiadne rozhovory o novom nie sú naplánované. Vyzerá to tak, že sa táto záležitosť bude riešiť až po skončení sezóny. Musíte ho zaradiť na vrchol zoznamu, “ poznamenal Kypreos.

Kypreos tiež spomenul ako možných adeptov Johna Fergussona ml., ktorý je výkonným riaditeľom hráčskych záležitostí v Bostone a bývalým generálnym manažérom Toronta či bývalého útočníka Bill Guerina, ktorý je asistentom generálneho manažéra v Pittsburghu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies