Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Mrázek sa napokon sťahuje do Philadelphie!

Špekulácie sa potvrdili a český brankár Petr Mrázek mení dres. Tím Detroit Red Wings ho v pondelok vymenil do tímu Philadelphia Flyers za dve podmienečné draftové voľby.


Dvadsaťšesťročný Ostravčan zapláta vo Philadelphii dieru po zraneniach Briana Elliotta a Michala Neuvirtha, teda prvých dvoch brankárov tímu. Red Wings si ponechajú v rozpočte polovicu z jeho štvormiliónového platu. Po tejto sezóne sa môže stať obmedzeným voľným hráčom.

Detroit získa za Mrázka minimálne voľbu vo štvrtom kole tohtoročného draftu. Ak Flyers postúpia do play-off a Mrázek vyhrá aspoň päť zápasov vo zvyšku základnej časti, zmení sa na treťokolovú.

Ak Flyers postúpia do play-off a Mrázek v ňom vychytá šesť výhier, dostanú Red Wings aj výber v druhom kole draftu 2019. Ak si ho nový zamestnávateľ upíše pre budúcu sezónu, dostane voľbu v treťom kole draftu 2019.

Mrázek má v tejto sezóne bilanciu 8-7-3 s 91,0% úspešnosťou zákrokov, priemerom 2,89 inkasovaného gólu na zápas. Jeho celková bilancia v NHL je 72-58-20 s úspešnosťou 91,2 %, priemerom 2,6 a 13 nulami. V roku 2016 si zachytal v troch dueloch prvého kola play-off proti Tampe.

Medzi jeho najväčšie úspechy kariéry patrí bronzová medaila z juniorského svetového šampionátu 2012, po ktorom ho vyhlásili za najlepšieho brankára turnaja. V roku 2013 zase doviedol Grand Rapids (AHL) k zisku Calderovho pohára.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies