Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
DAL
0
STL
0
po 1. tr.
ARI
1
EDM
1
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Iginla chce ďalšiu šancu zabojovať o Stanleyho pohár

Jozef Struhár  
23.02.2018

Skúsený útočník Jarome Iginla sa vo štvrtok po druhýkrát pripojil k hráčom záložnému tímu Bostonu, Providence Bruins z nižšej AHL, aby si s nimi zatrénoval. Priznal, že sa nepokúša len o návrat do NHL, ale aj o návrat do play-off.

„Nechcem hrať len hokej. Chcem byť súčasťou play-off a mať šancu vyhrať, to je môj cieľ. Uvidíme, čo sa stane. Zatiaľ to neviem,“ poznamenal Iginla, ktorý naposledy hral ešte pred desiatimi mesiacmi.

Iginla je aj po operácii a vo veku 40 rokov pripravený zabojovať o svoju šancu. Preto na tréningu robil všetko, čo robili hráči Providence pripravujúci sa na víkendové zápasy. Momentálne nevie, kedy sa znova objaví na ľade, ale dúfa, že to bude skoro.

Iginla odohral v NHL 1 554 zápasov základnej časti, v ktorých strelil 625 gólov a nazbieral 1 300 bodov. Počas svojej bohatej kariéry však nikdy nezískal vytúžený Stanleyho pohár. Ešte jednu šancu by si prial v tejto sezóne. Čo bude potom, to nerieši.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nemyslím až tak ďaleko do budúcnosti. Rád by som bol súčasťou tohto play-off a našiel spôsob, ako sa tam dostať, hrať s tímom, ktorému môžem nejako pomôcť a v ktorom budem cítiť, že by som mohol uspieť. Rád by som vyhral a zobral by som akúkoľvek šancu,“ skonštatoval.

Iginla si dokonca myslí, že by sa dokázal na akciu v NHL pripraviť do týždňa. Štyri mesiace po operácii má vraj veľmi dobrú kondičku, ale potreboval by pár tréningov na to, aby získal cit do rúk a herné načasovanie.

Boston je tím, ktorý sa s jeho menom momentálne spája pre šancu, ktorú mu dal v záložnom tíme. Hráčov agent Don Meehan však hovoril aj s inými klubmi ohľadom skúšky. Aby mohol hrať v play-off, musel by zmluvu podpísať do konca prestupového obdobia.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák mal dôvod na radosť, Matthews poslednú šancu na 70. gól! + videoHlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Jenčko ako hviezda duelu pomohol vynútiť rozhodujúci duel, druhý Slovák prispel k postupu! Play-off zažína o pár dní. Ako je na tom kapitán Colorada? Urobili krok späť: Sabres vyhodili hlavného trénera! Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru Fantastické správy pre fanúšikov slovenskej reprezentácie o Jurajovi Slafkovskom!Canadiens si upísali útočníka so slovenskými koreňmi. Islanders obrancu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies