Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Brassardova výmena vraj odštartovala vlnu záujmu o Plekanca

Piatková výmena centra Dericka Brassarda spustila v piatok domino efekt. Tímy NHL teraz začali smerovať pozornosť na iného skúseného centra, ktorým je v tomto prípade Tomáš Plekanec z Montrealu.

Pierre LeBrun z kanadskej televízie TSN informuje, že ako náhle sa objavila novinka o výmene Brassarda, zvýšil sa záujem o 35-ročného českého odchovanca a Canadiens začali prijímať veľa telefonátov. Do pondelka budú mať dosť času na to, aby si celú situáciu premysleli.

Plekanec je potenciálnym neobmedzeným voľným hráčom a Montreal momentálne už len z úzadia pozoruje boj o play-off. To z hráča robí jedného z potenciálnych horúcich artiklov na prestupovom trhu.

Doteraz Plekanec nehral v NHL za žiaden iný tím ako Montreal. Až do posledných dvoch sezón patril medzi ofenzívnych lídrov klubu. V tej aktuálnej odohral 60 zápasov, v ktorých zaznamenal len 24 bodov ta šesť gólov a 18 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies