Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Melnyk napísal frustrovaným fanúšikom Senators list

Jozef Struhár  
02.03.2018

Majiteľ tímu Ottawa Senators, Eugene Melnyk, poslal vo štvrtok otvorený list fanúšikom tímu, ktorí sú frustrovaní a ktorí žiadajú jeho hlavu. Prezradil v ňom jeho plány do budúcna.

Melnyk nepotešil tých, ktorí by chceli, aby klub predal. On totiž zostáva zaviazaný k tomu, aby zo Senators urobil opäť úspešný tím. Vyjadril, že táto sezóna ho sklamala a podčiarkol, že fanúšikovia sú jeho prvou prioritou.

„Táto sezóna bol pre náš tím sklamaním. Naše postavenie v tabuľke hovorí samo za seba. Verte mi, nikto si tohto nie je vedomý – a nikto nie je viac frustrovaný – ako ja. Ťažký rok však nedefinuje náš tím. Záväzok znovu vybudovať skvelú organizáciu a získať späť miesto na vrchole tabuľky NHL by mal zjednotiť všetkých fanúšikov, partnerov a držiteľov permanentiek. Teraz je čas, aby sme sa zamerali viac na budúcnosť ako na pozastavovanie sa nad ťažkou sezónou,“ napísal Melnyk.

„Spomeňte si, že len pred rokom nás delil jeden gól od finále Stanleyho pohára. Tá pracovitosť a zápas sú stále súčasťou DNA Senators. Keď som sem prišiel, klub bol v hlbokých finančných problémoch. Spolu s vašou podporou sme ho priviedli znovu k životu a za posledných 15 rokov sme podali najlepší výkon spomedzi kanadských tímov. Opakovane som demonštroval moju snahu dať vám najlepší možný tím. Som odhodlaný udržať Senators v meste Ottawa rovnako ako som bol v roku 2003.“

Melnyk tvrdí, že ťažký ročník je dobrý v tom, že otvorí oči. Zmenami v mužstve nechce ohroziť budúcnosť tímu a verí, že ten musí byť mladší, rýchlejší a šikovnejší. Okrem toho hovoril o dôležitosti novej arény v centre mesta. Povedal, že v nasledujúcich mesiacoch sa ľudia dozvedia viac o plánoch tímu zlepšiť zážitok zo zápasov. Fanúšikom odkazuje, že aj pre neho je cieľom doniesť do Ottawy Stanleyho pohár.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies