Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Pánik asistoval, Gáborík sa vrátil do akcie

Z piatich pondelkových zápasov NHL rozhodli až štyri predĺženia. Marián Gáborík sa vrátil do akcie, Richard Pánik asistoval a Jaroslav Halák natiahol svoju sériu prehier.

Pánik asistoval, Sekera sa tešil z víťazstva

V Edmontone na seba narazili dvaja Slováci. Kým útočník Richard Pánik sa mohol tešiť zo zisku asistencie, obranca Andrej Sekera oslavoval víťazstvo domácich 4:3 nad Arizonou, ktorým sa skončila trojzápasová séria prehier. Zrodilo sa v predĺžení, v ktorom Oscar Klefbom nadviazal na presné zásahy Jujhara Khairu, Milana Lucica a Jesseho Puljujärviho z prvej tretiny normálneho hracieho času. Bol to jeho prvý gól od 9. decembra. Leon Draisaitl zaznamenal dve asistencie a Cam Talbot 33 zákrokov. Prekonali ho Jason Demers, Christian Dvorak a Niklas Hjalmarsson. Darcy Kuemper opustil duel s 32 zákrokmi a Coyotes prišli o sériu dvoch výhier. Sekera odohral 15 a štvrť minúty s jedným plusovým bodom a dvoma bodyčekmi. Pánik sa prezentoval aj jednou strelou a jedným bodyčekom, pričom odohral 13 a pol minúty.

Hviezdy duelu: 1. O. Klefbom (EDM), 2. N. Hjalmarsson (ARI), 3. M. Lucic (EDM)

Halák a Islanders opäť prehrali, zdolali ich Canucks

Jaroslav Halák sa vrátil späť do brány, ale inkasoval štyri góly z 23 striel. Islanders podľahli Vancouveru 3:4 po predĺžení, aby prehrali siedmy zápas po sebe. Slovenský brankár ťahá pritom osobnú šesťzápasovú sériu prehier. New York môže pondelková prehra mrzieť o to viac, že bol aktívnejší a dokonca viedol po góloch Josha Baileyho a Johna Tavaresa 2:0. Bod však musel vynútiť až v 59. minúte Jordan Eberle. O výhre Canucks rozhodol svojím druhým gólom v zápase trojbodový Brendan Leipsic. Okrem neho skórovali aj Darren Archibald, ktorý Haláka prekonal z trestného strieľania a Jake Virtanen. Jacob Markström predviedol 31 zákrokov a Canucks ukončili sériu troch prehier.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Virtanen (VAN), 2. M. Barzal (NYI), 3. D. Archibald (VAN)

Karlsson rozhodol o výhre v Dallase, Gáborík je späť

Slovenský útočník Marián Gáborík sa po dvojzápasovej absencii vrátil do akcie a odohral 10 minút a 11 sekúnd bez bodového zisku. Aspoň sa však mohol tešiť z dvoch bodov, ktoré získal jeho tím. Erik Karlsson skóroval v tretej minúte nadstaveného času, aby Ottawa uspela v Dallase pomerom 3:2. V normálnej hracej dobe sa presadili Mike Hoffman a Matt Duchene, ktorí otočili stav z 0:1 na 2:1. Craig Anderson urobil 31 zákrokov a recept na neho našiel len Tyler Seguin. Ten vynútil predĺženie v 59. minúte. Stars neprišli len o bod, ale aj o brankára Bena Bishopa, ktorý sa po prvej tretine do brány nevrátil pre zranenie dolnej časti tela. Dovtedy kryl všetkých 12 striel. Karo Lehtonen kapituloval trikrát z 18 striel.

Hviezdy duelu: 1. C. Anderson (OTT), 2. M. Duchene (OTT), 3. T. Seguin (DAL)

Buffalo porazilo Toronto

Buffalo pokračuje v dobrých výkonoch, keď už mu nejde prakticky o nič. V pondelok si to odskákalo Toronto, ktoré prehralo s rivalom 3:5. „Bol to zápas, na ktorý sa pripravuje ľahko. Viete, že bude v aréne skvelá atmosféra,“ poznamenal Jason Pominville, ktorý zaznamenal gól a asistenciu. Strelecky sa presadili aj Sam Reinhart, Zemgus Girgensons, Ryan O’Reilly a Johan Larsson. Chad Johnson predviedol 38 zákrokov, aby si Sabres vylepšili bilanciu v posledných 14 zápasoch na 7-5-2. Maple Leafs sa nedarí a prehrali štvrtý zápas po sebe. Frederik Andersen inkasoval päť gólov z 24 striel. Dvakrát sa presadil Leo Komarov a raz Mitchell Marner. „Musíme to zvrátiť. Nemôžeme pokračovať v prehrávaní,“ podotkol Mike Babcock.


Hviezdy duelu: 1. J. Pominville, 2. J. Larsson, 3. S. Reinhart (všetci BUF)

Penguins proti Flames potvrdili, že to v predĺžniach vedia

Pittsburgh dvakrát prišiel o vedenie, raz dvojgólové a raz jednogólové. Nakoniec sa však predsa len tešil z výhry, pretože na gól Justina Schulza z predĺženia už Calgary odpovedať nemohlo. K triumfu 4:3 viedli aj góly Chada Ruhwedela, Jevgenija Malkina a Krisa Letanga, ako aj 35 zákrokov Tristana Jarryho. Penguins vyhrali 10 z 11 domácich duelov, ktoré zašli až do predĺženia. „Máme hráčov, ktorí sú výborní, keď majú na ľade viac miesta, takže si to užívame. Neradi chodíme až do predĺžení, ale je dobré vedieť, že v nich vieme získavať výhry,“ povedal Schultz. Mark Giordano, Mikael Backlund a Troy Brouwer pomohli Flames k bodu, no ani 28 zákrokov Jona Gilliesa nezabránilo štvrtej prehre v sérii. „Plamene“ prišli aj o svoju päťzápasovú víťaznú sériu v dueloch proti Penguins.

Hviezdy duelu: 1. J. Schultz (PIT), 2. K. Letang (PIT), 3. T. Brouwer (CGY)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYI) 19/23 (82,6%) - - - - - - -
M. Gáborík (OTT) 10:11 0 0 0 0 0 0 0
R. Pánik (ARI) 13:28 0 1 1 0 0 1 1
A. Sekera (EDM) 15:13 0 0 0 +1 0 0 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies