Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Niečo vzácne: V tejto sezóne zrejme neuvidíme žiadnu trénerskú zmenu

Hlavní tréneri v Národnej hokejovej lige nemali nikdy istejšiu pozíciu ako v tejto sezóne. Vstúpilo do nej 31 kormidelníkov a všetci z nich by ju mohli na lavičke svojho tímu aj zakončiť.

V doterajšom priebehu sezóny 2017/18 nedošlo ani k jednej zmene na poste hlavného trénera. To sa nestalo od ročníka 1966/67, v ktorom však v súťaži pôsobilo len šesť mužstiev.

Vzhľadom na to, v akej fáze sa sezóna nachádza a že nás od konca základnej časti delia už len tri týždne, je zrejmé, že ku zmenám v sezóne už nedôjde. Najbližšie ich tak uvidíme až po tom, ako sa niektorým tímom skončí sezóna neúspechom.

„Som tým povzbudený a dúfajme, že sa liga snaží nájsť iné alternatívy predtým, ako siahne na trénera. Je to skvelé. Je dobré vidieť, že nikto nedostal výpoveď. Myslím si, že každý dostal dobrú, férovú šancu dokázať niečo veľké. Niekedy to pritom chce čas,“ povedal bývalý tréner Dallas Eakins.

V NHL od sezóny 1967/68 nebol prípad, že by v ročníku došlo k menej ako dvom trénerským zmenám. Rekordom bolo desať vyhodených trénerov v ročníku 1981/82. Deväť zmien sme videli v sezóne 2000/01, osem v sezóne 2002/03 a sedem v sezóne 2011/12.

Po sezóne sa nejakých zmien dočkáme určite. Frank Seravalli verí, že na nestabilnej stoličke sedia najmä Joel Quenneville zo Chicaga, Alain Vigneault z Rangers, Todd McLellan z Edmontonu, Bill Peters z Caroliny a Glen Gulutzan z Calgary.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies